Video Brașov. Cum s-a distrat primarul Allen Coliban la Massif. „Ar trebui să fim cu toții mândri de felul în care Brașovul a arătat și s-a pregătit pentru acest eveniment.

Last Updated on martie 6, 2023 Primarul Allen Coliban este încântat despre modul cum a decurs organizarea primului festival Massif din Poiana Brașov. Transportul a funcționat perfect pentru festivalieri.

Ajuns în Poiana Brașov, la una dintre scene, primarul Brașovului a dansat, alături de Camelia Clem, partenera sa de viață. Mulțumiți de ce văzuseră până atunci, cei doi erau lipsiți de griji și, cel puțin pentru câteva minute, au uitat de altele și s-au distrat pe ritmurile festivalului, anunță Adevarul.

@primariabrasov He’s got the moves #festivalulmassif #poianabrasov #brasov #festival #untold ♬ original sound – Primăria Brașov

,,Felicitări pentru organizare! Nu tu trafic, nu tu accidente, nu oameni beți cu mașinile, perfecto!”; ,,Am criticat când a fost de criticat, dar de data asta meritați aplauze! Sincer, totul țiplă!”; ,,Fabulos! Felicitări! Mult succes! La mulți ani!”; ,,Felicitări pentru organizare! Poliție la tot pasul, transportul de nota 10 și oameni faini!”; ,,Felicitări! Organizare de excepție!”; ,,Felicitări, totul a fost impecabil!”, sunt câteva dintre aprecierile de pe pagina de Facebook a Primăriei Brașov.

,,Din punct de vedere muzical, Massif a fost un succes. Dar și din punct de vedere logistic a reprezentat o provocare, de care ne-am achitat cu brio. Vreau să le mulțumesc partenerilor de la RATBV, operatorul regional de transport metropolitan, pentru felul în care a reușit să gestioneze fluxurile de turiști. A fost un weekend în care miile de turiști care vin în mod normal la schi s-au suprapus cei aproape 12.000 de participanți zilnic la festival.

Video Brașov. Cum s-a distrat primarul Allen Coliban la Massif. „Ar trebui să fim cu toții mândri de felul în care Brașovul a arătat și s-a pregătit pentru acest eveniment. 1 Video Brașov. Cum s-a distrat primarul Allen Coliban la Massif. „Ar trebui să fim cu toții mândri de felul în care Brașovul a arătat și s-a pregătit pentru acest eveniment. 2 Video Brașov. Cum s-a distrat primarul Allen Coliban la Massif. „Ar trebui să fim cu toții mândri de felul în care Brașovul a arătat și s-a pregătit pentru acest eveniment. 3

Asta a însemnat un efort remarcabil, cu atât mai mult în perioada de final de program, de final de festival, când avem aproape 70 de autobuze pregătite să preia participanții la festival și să-i ducă în Brașov în toate cartierele orașului.

Am dat dovadă că putem să facem astfel de evenimente și Massif prima ediție nu va va fi cu siguranță ultima. Ar trebui să fim cu toții mândri de felul în care Brașovul a arătat și s-a pregătit pentru acest eveniment. Mulțumesc, Brașov, mulțumesc, RATBV, mulțumesc tuturor partenerilor care au făcut acest lucru posibil”, a precizat primarul Allen Coliban, la finalul celei de-a doua zile de festival, citat de Biz Brasov.

Un fost reporter ProTV Braşov, originară din Cluj, a transmis felicitări Braşovului pentru organizarea transportului spre festival şi, mai ales, din Poiană spre oraş, la încheierea zilei de distracţie.

Vă spun sincer că aşa organizare nu am văzut nici la Cluj şi nici în Constanţa (am fost aproape în fiecare an la Untold şi Neversea)! Deşi sunt din Cluj şi îl iubesc, acolo a trebuit să merg pe jos acasă, dimineaţa, nu mi-a pus nimeni la botul calului flota de autobuze şi nici taxiuri nu am găsit disponibile. În Constanţa, deloc organizat transportul în comun, iar taxiurile te luau doar fără ceas şi cu preţuri extreme”, a spus Mădălina Bucur, potrivit bzb.ro.

Previous Story

Reacția Auchan Brașov după ce Marian Godină a anunțat că nu mai merge la Auchan. „Nu vreau să fiu casier gratuit pentru nimeni, nici pentru Auchan, nici pentru mine”

Next Story

Cerbul de Aur ar putea reveni la Brașov, dar nu în Piața Sfatului, ci într-o sală