(Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două

Last Updated on martie 10, 2023 Doi oameni au murit pe loc, după ce trei vehicule s-au izbit violent. În urma impactului, alte trei persoane au fost rănite. Una dintre mașini s-a rupt pur și simplu în două.

Accidentul a avut loc între localitățile Râșnov și Tohanul Nou. În impact au fost implicate 3 vehicule, două persoane fiind decedate. ISU Braşov a transmis că alți trei oameni au fost răniți. Victimele care și-au pierdut viața sunt doi bărbaţi, de 28 şi 31 de ani, anunță Observator Tv.

(Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două 1 (Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două 2

De asemenea, răniţii au fost tot trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 27 şi 42 de ani. Doi dintre ei au fost transportaţi la spital, iar cel de-al treilea a refuzat să meargă la unitatea medicală.

(Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două 3 (Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două 4

(Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două 5 (Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două 6

În impact au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers, anunță Adevarul. La fața locului au intervenit mai multe autospeciale.

Previous Story

Brașov. Femeie agresată de un aurolac pe Bulevardul Victoriei. „A dat să mă strângă de gât”

Next Story

Brașov. 4 studente la un pas de moarte, într-un apartament închiriat.  „La 4 dimineața, una dintre fete s-a trezit cu frisoane și stare de leșin. A vomitat de mai multe ori și abia se putea ține pe picioare”