Brașov. Femeie agresată de un aurolac pe Bulevardul Victoriei. „A dat să mă strângă de gât”

Last Updated on martie 9, 2023 Jurnalista Ionela Adina Chirvasă  din Brașov spune că a fost atacată de un aurolac, ziua în amiaza mare, pe Bulevardul Victoriei. Numai reacția rapidă a femeii a făcut ca incidentul să nu se transforme într-un act grav de agresiune, potrivit Adevarul.

Am fost acostată de un aurolac, pe Bulevardul Victoriei. Ziua în amiaza mare. Da, da, exact acel Bulevard al Victoriei pe care unele minţi îl vor pietonal. Şi altele îl vor nepietonal. Până se hotărăsc minţile, ziua în amiaza mare, pe aici mişună tot felul de «specimene» ale unei «faune» cel puţin dubioase, dar nu «mişună» nici picior de poliţist local.

Brașov. Femeie agresată de un aurolac pe Bulevardul Victoriei. „A dat să mă strângă de gât” 1

Eu n-am văzut unul de când stau aici. Măcar unul… Şi îs perioade cu mulţi dubioşi în zonă, dar nici urmă de poliţist local. Nici amintire de ei, de fapt. NU vreţi să ştiţi ce e în nopţile de vară. Cald afară, băncuţe în zonă, lumină, fără poliţist. E teritoriul lor…

E prima dată când un aurolac s-a ţinut după mine. Nici nu l-am băgat în seamă. Până a dat să mă strângă de gât. Cel puţin aşa am perceput intenţia mâinilor lui îndreptate spre gâtul meu. Poate asta o fi fost adevărata intenţie, poate nu.

Cert e că m-am speriat şi apoi m-am înfuriat. Am început să ţip la el şi i-am dat peste mâini, pentru a-l ţine departe de gâtul meu. La timp, pentru că am reuşit să-i ridic mâinile în dreptul feţei, la mică distanţă de nasul meu. Era un copil, în fapt.

Drogat de abia îşi ţinea echilibrul. Ceva mai înalt decât mine. Şi slab. Încălţat cu nişte papuci roşii mici, pe care îi purta ca pe şlapi şi pe care i-a descălţat încercând să mă ajungă. Pantaloni albaştri, geacă roşie. Dacă nu aş fi ripostat ţipând şi dându-i peste mâini, mă întreb ce ar fi fost…”, aşa a descris, pe scurt, cele întâmplate colega atacată, care locuieşte pe bulevardului Victoriei, potrivit bzb.ro.

Comentariile la postarea jurnalistei au dezvăluit că există mai multe locuri în Braşov unde oameni ai străzii se strâng în grupuri şi induc o stare de teamă în rândul trecătorilor. Bulevardul Victoriei este unul dintre acestea, dar şi zonele Livada Poştei şi magazinul Star sunt tot mai pline de persoane fără adăpost.

Previous Story

Ce facem cu Cetățuia Brașovului? Primăria-reabilitare și centru turistic. Universitatea Transilvania – centru cultural. Ministerul de Interne – centru de pregătire pentru polițiști

Next Story

(Foto) Doi morți în accidentul între Tohanul Nou și Râșnov. Trei mașini lovite, una s-a rupt în două