Director Aeroportul Braşov. „Este real. Cei de la DAN Air au făcut toate verificările”. Primele bilete de avion: De la 39 la 99 de euro

Last Updated on martie 30, 2023 Directorul Aeroportului Brașov confirmă interesul celor e la Dan Air și spune că negocierile cu Wizz Air și Ryan Air vor accelera doar după finalizarea și operaționalizarea aeroportului.

Contactat de MyTEX, directorul general al Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, Alexandru Anghel, a declarat: „Discuţiile cu DAN Air avansează. Momentan sunt discuţii în ceea ce priveşte contractul pe care îl vom semna. Tot ce a apărut în presă este real. Cei de la DAN Air au făcut toate verificările şi se poate zbura către respectivele destinaţii. Au fost ceva probleme cu sistemul de rezervări, care vor fi rezolvate”.

Director Aeroportul Braşov. „Este real. Cei de la DAN Air au făcut toate verificările”. Primele bilete de avion: De la 39 la 99 de euro 1

Întrebat despre companii ca Wizz Air sau Ryanair, care ar putea opera pe AIBG, Alexandru Anghel a menţionat:

Suntem deschişi pentru discuţii cu orice companie. Când vom avea certitudini, vom anunţa oficial. Important este să începem să zburăm, să arătăm că totul este OK la Braşov. Să căpătăm încrederea companiilor.

Faptul că avem un aeroport nu înseamnă că imediat vor veni şi companiile. Este multă muncă în spate. Interes există, se vede, şi vor exista rute importante. Este greu să îi mulţumim pe toţi.

Fiecare are o destinaţie pe care o preferă, dar important este să se umple avioanele pentru respectivele locuri. Sunt mulţi factori. Nu vom putea să îi mulţumim pe toţi, dar încercăm să mulţumim cât mai multă lume”.

Dan Air este singura companie aeriană care face paşi mari către efectuarea unor zboruri de linie de pe Aeroportul de la Ghimbav, discuţiile cu alte companii aeriene mişcându-se mai greoi, din ce dau de înţeles şefii aeroportului braşovean.

LISTA RUTELOR ŞI PREŢURILE MINIME ALE ZBORURILOR, potrivit Biz Brasov.
1. Braşov – Barcelona – Braşov
– preţ minim: 99 de euro,
– program curse: în fiecare marţi, de la orele 15.30, durata zborului: 3 ore şi 20 de minute.

2. Braşov – Bruxelles BRU – Braşov
– preţ minim: 89 de euro,
– program curse: în fiecare miercuri de la orele 11.30.

3. Braşov – Budapesta – Braşov
– preţ minim: 39 de euro,
– program curse: în fiecare marţi, de la orele 11.35, şi în fiecare duminică, de la orele 15.50.

4. Braşov – Londra LGW – Braşov
– preţ minim: 79 de euro,
– program curse: în fiecare vineri, de la orele 12.35.

5. Braşov – Milano LIN – Braşov
– preţ minim: 72 de euro,
– program curse: în fiecare luni, de la orele 10.45.

6. Braşov – Munchen – Braşov
– preţ minim: 79 de euro,
– program curse: în fiecare sâmbătă, de la orele 18.20.

7. Braşov – Nuremberg – Braşov
– preţ minim: 79 de euro,
– program curse: în fiecare joi, de la orele 9.50.

8. Braşov – Stuttgart – Braşov
– preţ minim: 69 de euro,
– program curse: în fiecare joi, de la orele 20.45.

Previous Story

Aeroportul Brașov. 22 noi locuri de muncă

Next Story

Parada Junilor Brașoveni și trei Târguri. „Ca în fiecare an, în Duminica Tomii, cele șapte cete de juni vor fi însoțițe pe traseul lor de zecile de mii de brașoveni și turiști, care vin să se bucure de spectacolul și tradițiile Zilei de călări”