Aeroportul Brașov. 22 noi locuri de muncă

Last Updated on martie 30, 2023 Consiliul Județean va supune astăzi aprobării trei proiecte de hotărâre ce vizează Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav” .

Unul dintre proiecte se referă la aprobarea unei noi organigrame și a statului de funcții pentru Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav. Conform adresei înaintate CJ de către directorul general al Regiei, Alexandru Anghel, e nevoie de completarea organigramei și a statului de funcții cu 22 de posturi noi, la solicitarea autorităților abilitate în vederea certificării aeroportului., anunță mytex.ro.
Aeroportul Brașov. 22 noi locuri de muncă 1

Astfel, majoritatea posturilor (13) sunt alocate serviciului pentru situaţii de urgenţă şi intervenţie în caz de salvare. Alte șase posturi sunt pentru Serviciul de Securitate Aeroportuară/ Probleme Speciale şi documente Clasificate, două la asistenţa managerială şi încă unul la Compartimentul de Siguranţă şi Coordonare Operaţională. În acest moment, Regia are deja 53 de angajaţi și va ajunge astfel la 75.

Aerogara Braşov, preţurile pe metru pătrat

Având în vedere că în vara acestui an urmează să fie deschis aeroportul, Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional – Braşov” a început pregătirile pentru închirierea spaţiilor comerciale. Astfel, regia a contractat o firmă care să stabilească valoarea de piaţă a spaţiilor din aerogară, urmând ca tarifele de pornire să fie aprobate de Consiliul Judeţean în şedinţa de plen din 31 martie, anunță bzb.ro.

Astfel, conform proiectului de hotărâre, preţul de pornire pentru spaţiile comerciale amplasate la parterul şi etajul terminalului este de 33 euro/mp fără TVA. Pentru spaţiile de depozitare sau alte anexe de la parter şi etaj, preţul de pornire este de 17,5 euro/mp fără TVA, iar pentru cele de la subsol, licitaţiile de închiriere vor porni de la 7 euro/mp fără TVA.
Pentru amplasare a de echipamente tip ATM (bancomate), automate de cafea sau alte produse, chiria porneşte de la 130 euro/mp fără TVA.

Licitaţiile vor fi derulate de Regia Autonomă Aeroportul Internaţional Braşov – Ghimbav, iar contractele vor avea o valabilitate de 5 ani, iar preţurile de pornire au fost stabilite luând în calcul un 500.000 de pasageri pe an.

Previous Story

Brașov. 5 lei lunar. Primele parcări pentru biciclete în Astra, Noua și Tractorul. Allen Coliban: „Este foarte greu să-i explici, de exemplu, unei familii cu 2 copii, care locuiește la bloc, că trebuie să urce bicicletele la etaj și să le depoziteze în apartament”

Next Story

Director Aeroportul Braşov. „Este real. Cei de la DAN Air au făcut toate verificările”. Primele bilete de avion: De la 39 la 99 de euro