Brașov. Jandarm ucis pentru 5.000 de euro. S-a făcut scut în faţa vărului, care avea datorii

Last Updated on martie 27, 2023 Un jandarm a fost ucis cu lovituri repetate de cuțit de un individ care ar fi vrut să recupereze o datorie de 5.000 de euro.  Crima a avut loc în miez de noapte, în casa uneia dintre victime, în localitatea Râşnov.

Mai exact, în locuinţa pompierului, unde alţi trei bărbaţi îşi dăduseră întâlnire. Printre ei, şi un jandarm. Toţi consumaseră alcool, iar spiritele s-au încins când a venit vorba de o sumă de bani, 5.000 de euro, pe care gazda nu i-o returnase unuia dintre invitaţi.

Brașov. Jandarm ucis pentru 5.000 de euro. S-a făcut scut în faţa vărului, care avea datorii 1

În timpul discuţiilor, individul în vârstă de 39 de ani s-a făcut nevăzut. A mers acasă, s-a înarmat cu un cuţit, s-a întors şi a încercat să-şi facă dreptate. S-a năpustit asupra celor trei bărbaţi, iar în ploaia de lovituri l-a omorât pe cel în vârstă de 38 de ani“, spune Bogdan Dinu, reporter Observator.

Pentru Marian Radu, jandarmul de 38 de ani care a încercat să îl oprească pe agresor, loviturile de cuţit au fost fatele. Bărbatul lucra în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române din Braşov de peste 16 ani. Localnicii spun că ar fi fost văr cu pompierul datornic, iar la vară urma să se căsătorească.

Pe unul l-a înjunghiat în gât. A sărit pentru vărul lui. Era jandarm. A sărit pentru el“, povesteşte un martor. “Sunt vecinii noştri care sunt nişte oameni foarte de treabă. Sunt şocată“, mărturiseşte o localnică.

„Deplângem pierderea lui, transmitem condoleanțe familiei și îi asigurăm de sprijinul nostru. Un coleg care și-a făcut datoria așa cum trebuie, el lucra la Detaşamentul 2, un detașament de pază, și lucra la obiectivul de la Arhivele Naționale din Brașov.”, a declarat Luiza Dănilă, Jandarmeria Braşov, potrivit Stirile Pro Tv.

Nici ceilalţi doi bărbaţi nu au scăpat teferi, însă au apucat să ceară ajutor la 112. Pompierul are doar răni uşoare, dar celălalt tânâr a ajuns la spital în stare gravă. După fapta teribilă, criminalul și-a tăiat mâinile.

Autorul s-ar fi îndreptat către locuinţa sa, în apropierea acesteia fiind şi identificat în stare de incoştienţă, cu tăieturi în zona braţelor“, spune Zoltea Daniel, agent şef de poliţie. A fost dus de urgenţă la spitalul din Braşov.

Poliţiştii au deschis pe numele său un dosar penal pentru omor.

Previous Story

Brașov. 4 polițiști au fost arestați pentru luare de mită. “Există date conform cărora poliţişti rutieri ar fi primit, în anumite situaţii, diverse foloase pentru a nu aplica măsurile legale”

Next Story

Brașov. „Lupul de la Rutieră” a fost arestat pentru 30 de zile. Era chiar premiat de ministrul de Interne pentru că nu lua mită