Brașov. Allen Coliban: „Încă 200 de copii vor avea loc într-o nouă grădiniță. Lansăm licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor la prima grădiniță “verde” din Brașov”

Last Updated on martie 20, 2023 Allen Coliban a anunțat luni că Primăria a lansat licitația pentru construirea primei grădinițe „verzi” din Brașov. Aceasta va fi construită în Noua, pe Strada Nucului.

Încă 200 de copii vor avea loc într-o nouă grădiniță. Lansăm licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor la prima grădiniță “verde” din Brașov – în Noua, pe Strada Nucului. Am mai spus-o și o voi mai spune. Educația trebuie să fie una dintre cele mai importante preocupări ale unei administrații responsabile. Beneficiile sociale și economice ale unei educații de calitate sunt de necontestat.

Brașov. Allen Coliban: „Încă 200 de copii vor avea loc într-o nouă grădiniță. Lansăm licitația pentru proiectarea și executarea lucrărilor la prima grădiniță "verde" din Brașov” 1

La Brașov, investițiile pe care le facem în infrastructura educațională confirmă acest lucru. Am început un program amplu pentru construirea de creșe și grădinițe în cartiere. Acesta va continua cu ridicarea de noi școli.

Am lansat licitația pentru proiectarea și construirea unei grădinițe pentru 200 de copii, în cartierul Noua. Odată cu această grădiniță trecem la o altă etapă în ceea ce privește facilitățile asigurate copiilor, dar și soluțiile sustenabile pentru producerea energiei necesare funcționării unităților de învățământ din Brașov.

Vom avea cele mai bune condiții pentru cei mici, inclusiv o salină artificială. Pentru încălzire, noua grădiniță va folosi pompe de căldură, apa caldă va fi produsă de panourile solare și energia electrică de panourile fotovoltaice.

Totodată, grădinița va fi dotată și cu recuperatoare de căldură, care vor permite o împrospătare permanentă a aerului, fără pierderi de căldură.
Construim viitorul copiilor noștri prin cea mai bună infrastructură educațională, folosind soluții prietenoase cu mediul”, a declarat Allen Coliban. .

Previous Story

Aeroportul Braşov. Adrian Veștea: „Am intrat în linie dreaptă, în luna iunie să putem inaugura cel mai nou aeroport din România”

Next Story

Brașov. Stâlp căzut peste un autoturism, în zona Mall-lui Coresi