Allen Coliban anunță curățenie generală în Brașov. „Până la Paștele ortodox, Brașovul trebuie să fie bec!”

Last Updated on martie 7, 2023 Primarul Allen Coliban a anunțat că de ieri a început curățenia generală în Brașov. Lucrările de curățenie trebuie finalizate până la Paștele ortodox.

Fiecare dintre noi și-a auzit bunicii și părinții vorbind despre curățenia de primăvară și despre primenirea gospodăriei pentru Sărbătorile Pascale.
Le-am cerut tuturor contractorilor Primăriei cu atribuții în domeniul curățeniei ca de luni, 6 martie, să înceapă campania de primăvară. Până la Paștele ortodox, Brașovul trebuie să fie bec! Curat lună!

Allen Coliban anunță curățenie generală în Brașov. „Până la Paștele ortodox, Brașovul trebuie să fie bec!” 1

Curățenie în Brașov înseamnă toate străzile și toate trotuarele din toate cartierele. Din punctul zero al orașului, până la limitele exterioare ale cartierelor. Curățenie în Brașov înseamnă măturat carosabil și trotuare, spălat carosabil și trotuare, desfundat toate gurile de canal din oraș, cosmetizat gardurile vii și spațiile verzi, reparat sau înlocuit elementele de mobilier, reparat și curățat fiecare loc de joacă.

Mă bazez și pe suportul agenților economici din oraș, al asociațiilor de proprietari și al instituțiilor de învățământ. Ține de noi toți ca această campanie de curățenie să fie un succes. Tot de noi ține și să păstrăm apoi curățenia.

Allen Coliban anunță curățenie generală în Brașov. „Până la Paștele ortodox, Brașovul trebuie să fie bec!” 2

Graficul campaniei de curățenie din acest an poate fi consultat aici: https://abc.brasovcity.ro/curatenie. Cu mențiunea că, în funcție de condițiile meteo, acesta poate suferi mici modificări”, anunță Allen Coliban.

Previous Story

Cerbul de Aur ar putea reveni la Brașov, dar nu în Piața Sfatului, ci într-o sală

Next Story

Ce facem cu Cetățuia Brașovului? Primăria-reabilitare și centru turistic. Universitatea Transilvania – centru cultural. Ministerul de Interne – centru de pregătire pentru polițiști