Aeroportul Brașov. Concurență mare la angajare: 92 de candidați, 6 locuri de muncă. Ce posturi s-au ocupat

Last Updated on martie 2, 2023 Consiliul Județean anunță că 92 de persoane s-au luptat pentru 6 posturi scoase la concurs, la Aeroportul Brașov. 61 de candidaţi au fost declaraţi admişi pentru a susţine proba scrisă şi ulterior interviul, în cazul în care punctajul obţinut la examenul scris a corespuns prevederilor legale în materie, anunță Biz Brasov.

Aeroportul Internațional Brașov: „Astfel, după parcurgerea celor trei etape succesive ale concursului – selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi interviul pentru fiecare poziţie, şi în urma soluţionării contestaţiilor, cele şase posturi au fost ocupate.

Aeroportul Brașov. Concurență mare la angajare: 92 de candidați, 6 locuri de muncă. Ce posturi s-au ocupat 1

Rezultatele finale ale concursului de recrutare au fost publicate la sediul Consiliului Judeţean Braşov şi pe site-ul instituţiei, fiind totodată aduse la cunoştinţa participanţilor.
👉 Cea mai mare concurenţă s-a înregistrat pentru postul de director al Direcţiei Tehnice-Operaţionale. Au fost depuse 17 dosare, 11 candidaţi au luat parte la proba scrisă a concursului, iar doi dintre aceştia au fost admişi la interviu.

👉 O participare numeroasă s-a înregistrat şi la concursul pentru ocuparea postului de inspector securitate aeroportuară în cadrul Serviciului Securitate Aeroportuară – Biroul Coordonare / Instruire Securitate Aeroportuară. Au fost înscrise 23 de dosare, la proba scrisă s-au prezentat nouă candidaţi, iar unul singur a promovat în etapa interviului.

👉 Şi postul de economist în cadrul Compartimentului Financiar-Salarizare din Direcţia Economică-Comercială a suscitat un interes ridicat. 14 candidaţi au depus dosarele de înscriere, nouă dintre aceştia au participat la proba scrisă, iar unul a trecut mai departe în etapa finală a interviului.

👉 Pentru postul de şef al Serviciului Asistenţă Managerială au fost 8 dosare depuse, şase dintre candidaţii admişi la proba scrisă au şi susţinut-o, iar în urma evaluării lucrărilor doar un candidat a obţinut punctajul necesar pentru accederea în proba interviului.

👉 Pentru postul de inspector de specialitate resurse umane în cadrul Serviciului Asistenţă Managerială – Compartimentului Resurse Umane, SSM, IT&C, au fost înregistrate 21 de dosare de înscriere, opt candidaţi s-au prezentat la proba scrisă, iar doi au trecut în etapa interviului.

👉 Pentru postul de consilier achiziţii publice la Serviciul Asistenţă Managerială – Compartimentul Achiziţii Publice, s-au consemnat 9 dosare depuse, la proba scrisă a concursului s-au prezentat trei candidaţi, iar unul a promovat în etapa interviului”

„A existat un interes foarte mare pentru primele posturi pe care le-am scos la concurs şi mă bucur că la finalul procedurilor am reuşit să desemnăm câştigători pentru toate cele şase poziţii. Aceste posturi sunt necesare în etapa actuală de certificare a Aeroportului. Urmăm parcursul normal al operaţionalizării obiectivului, astfel că în perioada următoare vor urma alte sesiuni de angajări pe care le vom face publice pe toate canalele de comunicare”, a spus Alexandru Anghel, directorul general al Regiei Autonome „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav”, citat de brasov.net.

Previous Story

Brașov. Începe bătălia pe terase. Din 15 martie, liber la amenajarea teraselor pe Republicilor și Piața Sfatului

Next Story

(Foto/Video) Studentă din Braşov, căutată de peste 350 de oameni în pădurea de la marginea oraşului Sibiu. Sunt folosite inclusiv drone