Video DRDP Brașov. Imagini cu deszăpezirea de pe Transfăgărășan. Stratul de zăpadă are un metru şi jumătate

Last Updated on februarie 7, 2023 DRDP Brașov continuă operațiunile de deszăpezire pe Transfăgărășan. O autofreză și trei utilaje cu lamă și răspânditor au lucrat luni între Cârțișoara și Bâlea Cascadă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, anunță reprezentanții DRDP Brașov, cei care au transmis și un video cu acțiunea de deszăpezire, potrivit Turnul Sfatului.

Potrivit acestora, stratul de zăpadă măsoară marți peste 1,5 metri în acestă zonă și ninge în continuare. În ultimele zile s-a depus un strat foarte mare de zăpadă, încercăm să ținem drumul practicabil pentru ca turiștii să poată ajunge sus la Bâlea Cascadă”, spune Tudor Duțu, directorul regional al DRDP Brașov.

DRDP Brașov, deszăpezire Transfăgărășan, stiri brasov

DRDP Brașov:❄Intervenim cu forțe mărite pe DN7C – #Transfăgărășan❄
🟠O autofreză și trei utilaje cu lamă și răspânditor au lucrat ieri între Cârțișoara și #Bâlea Cascadă pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil.

În acest moment stratul de #zăpadă măsoară peste 1,5 metri în acestă zonă și ninge în continuare.
❗Vă atragem atenția că Transfăgărășanul este închis în amonte de Bâlea Cascadă! Orice încercare de pătrundere în zona restricționată este extrem de periculoasă din cauza riscului de producere a avalanșelor!”

Deszăpezire atipică în România. Angajații, scoși în ger cu „metoda pătura”

Unii cetățeni au găsit metode inedite pentru a îndepărta și muta nămeții. Imagini din toată țara au fost publicate în social media în ultimele zile, de la deszăpezire.

Printre videoclipurile virale se numără un filmuleț în care trei oameni cară zăpada cu o pătură, în localitatea gorjeană Stejari, potrivit RTV.

Previous Story

Brașov. Mai multe parcări din Centru ar putea fi desființate. Înlocuite cu piste de biciclete

Next Story

Aeroportul Brașov. Primul zbor, 16 iunie,  spre Antalya. De la 448 de euro sejurul de 7 nopți la hotel de 4 stele