Accident Brașov. 7 persoane rănite pe DN 13, transportate cu ambulanțele la spital

Last Updated on februarie 1, 2023 Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe DN 13, la ieşirea din localitatea Măieruş, judeţul Braşov. Șapte persoane au fost transportate cu ambulanțele la spital.

Accidentul a avut loc în zona Valea Bogăţii. Potrivit ISU Braşov, la locul accidentului au intervenit cinci ambulanţe – patru SMURD şi una Serviciului Judeţean de Ambulanţă – care au preluat răniţii şi i-au dus la spital. Toate victimele sunt conştiente, anunță stiripesurse.ro.

accident maierus Brasov, accident DN 13 brasov, accident 7 raniti brasov

”În această după-amiază pe Drumul Naţional 13, în zona km 33, s-a produs un accident de circulaţie. Poliţiştiii rutieri sosiţi la faţa locului au stabilit că este vorba despre un autovehicul al cărui conducător a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a lovit un cap de pod.

În urma accidentului cele şapte persoane aflate în autovehicul au necesitat sprijin medical. La acest moment se efectuează verificări pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul, intocmindu-se dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Braşov.

Cu puţin timp înaintea accidentului, pe un grup al şoferilor din Braşov unul dintre membri posta o fotografie în care atrăgea atenţia că în acea zonă ninge, se depune zăpada şi recomanda prudenţă celor care tranzitează locul, potrivit ziare.com.

Previous Story

Brașov. Peste 200,000 de curcani vor fi incinerați la Codlea. Ministrul Agriculturi: „Sunt foarte multe semne de întrebare”

Next Story

Brașov. 5 polițiști corupți de la rutieră au fost arestați pentru luare de mită şi abuz în serviciu