Video. Așa vor arăta șoselele ce vor ocoli Azuga, Bușteni pentru a evita blocajele pe drumul de la Braşov la Bucureşti

Last Updated on ianuarie 24, 2023 Cum autostrada Brașov-Comarnic nu se va mai realiza, Consiliul Județean Prahova anunță că a scos la licitație proiectarea și execuția variantelor ocolitoare ale orașelor Comarnic, Azuga și Bușteni, ce vor trebui să fluidizeze traficul pe DN1.

Iulian Dumitrescu, șeful CJ Prahova.: „Am scos la licitație CENTURA ORAȘULUI BUȘTENI. Ofertele se vor depune până pe 23 februarie. Centura orașului Bușteni va avea o lungime de aproape 7 km și două benzi de circulație.

Video. Așa vor arăta șoselele ce vor ocoli Azuga, Bușteni pentru a evita blocajele pe drumul de la Braşov la Bucureşti 1

Vor fi construite 5 poduri noi peste Râul Prahova și unu peste Pârâul Jepilor, un pasaj suprateran peste Râul Prahova și calea ferată, un pasaj subteran lângă Castelul Cantacuzino, precum și 4 sensuri giratorii de legătură cu DN1, A3 și principalele artere rutiere din oraș.

Am scos la licitație, de asemenea, și centura orașului Azuga (termen de depunere a ofertelor 23 februarie), precum și centura orașului Comarnic (termen de depunere a ofertelor 1 februarie). Construcția acestor centuri înseamnă mai puțin timp petrecut în trafic pe Valea Prahovei și o gură de oxigen pentru dezvoltarea județului Prahova”.

Iulian Dumitrescu: „CENTURA ORAȘULUI AZUGA, scoasă la licitație. Ofertele se vor depune până pe 23 februarie.
Centura orașului #Azuga va avea o lungime de aproape 3 km și două benzi de circulație.

Vor fi construite un semitunel de 200 m, 6 poduri peste Râul #Prahova, un pasaj subteran la intersecție cu DN1 și calea ferată, un pasaj suprateran peste Râul Prahova și calea ferată, precum și 3 sensuri giratorii.

Vă reamintesc că au fost scoase la licitație, de asemenea, și centura orașului #Bușteni (termen de depunere a ofertelor 23 februarie), precum și centura orașului #Comarnic (termen de depunere a ofertelor 1 februarie)”.

Previous Story

Video. Lucian Mindruta: „Minune mare” in Brasov, un om dintr-un scaun pe rotile s-a vindecat doar la apropierea de masina!

Next Story

Brașov. Un elev de la Colegiul Șaguna a fost admis la Universitatea Oxford