Opera Brașov a vândut într-o singură zi toate biletele pentru spectacolele din ianuarie

Last Updated on ianuarie 6, 2023 Opera Braşov a vândut toate biletele pentru cele trei spectacole programate în luna ianuarie într-o singură zi, cea mai mare pondere a tichetelor, trei sferturi din acestea, fiind achiziţionată online.

Conducerea instituţiei braşovene de cultură a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că în ziua anterioară, când biletele au fost puse în vânzare, spectatorii se aşezaseră la coadă înainte de deschiderea casieriilor, transmite g4media.ro.

Opera Brașov a vândut într-o singură zi toate biletele pentru spectacolele din ianuarie 1
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Opera Braşov înregistrează un nou record în ceea ce priveşte vânzarea biletelor! În mai puţin de o zi, cele trei evenimente programate în luna ianuarie au fost sold-out! Fie că este vorba despre spectacolul cu opereta „Crai Nou” de Ciprian Porumbescu, cel de balet „Carmen”, pe muzică de G. Bizet, R. Scedrin, sau opera „Nunta lui Figaro” de W.A. Mozart, apetenţa publicului a fost una extrem de ridicată. (…)

Le mulţumim tuturor spectatorilor pentru fidelitate, acest lucru ne bucură şi ne obligă în acelaşi timp, ca şi în 2023, când aniversăm 70 de ani de la înfiinţarea instituţiei noastre, să oferim evenimente şi experienţe memorabile la Opera Braşov!”, se arată în comunicatul citat.

Filarmonica Brașov începe anul 2023 cu un concert inedit: Corul de copii și tineret al Patriarhiei Române și orchestra Filarmonicii vor cânta muzica din filmele „Veronica” și „Mama”

Filarmonica Brașov începe anul 2023 cu un concert inedit.

„Pe scena Sălii Patria vor urca orchestra Filarmonicii Brașov și corul de copii și Tineret “Symbol – Jean Lupu” al Patriarhiei Române. Orchestra va fi dirijată de Leonard Boga, iar corul va fi pregătit de Luminiţa Guţanu Stoian, informează bizbrasov.ro.

Solistele serii vor fi Maria Cazacu, Maria Nistor și Filoteea Chiriac.

Programul concertului va consta în piese din filmele Veronica și Mama, orchestrate de Ioan Dobrinescu şi Eugen Dan Drăgoi.

Previous Story

Brașov. Programul de ridicare a brazilor de Crăciun, Comprest și BraiCata

Next Story

(Video) Ce s-a mai făcut la Aeroportul Brașov. Adrian Veştea: „Marcajele și inscripționările pistei sunt finalizate”