O brașoveancă participă la Survivor România 2023. „Am avut curaj sa pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta”

Last Updated on ianuarie 7, 2023 Survivor România, mult așteptatul show prezentat de Daniel Pavel, revine cu sezonul 4 la PRO TV. Din 9 ianuarie, la PRO TV, Daniel Pavel le aduce celor de acasă un nou sezon din „Survivor România” mai tare ca niciodată. Cei 24 concurenți vor începe, în curând, lupta pentru titlul de Survivor, scrie libertatea.ro. La emisiunea concurs participă și brașoveancaAlexandra Porkolab.

Cei care au acceptat cea mai puternică provocare din lume sunt: DOC, Gheboasă, Maria Constantin, artiști cunoscuți în lumea muzicii, Ionuț Iftimoaie, campion kickbox, Sebastian Dobrincu, unul dintre cei mai tineri și de succes antreprenori și artiști din țară, Remus Boroiu, specialist în transformarea corporală, Jorge, cântăreț și prezentator cu o vastă experiență pe scenă, Ștefania Stănilă, campioană în lumea gimnasticii, Bianca Patrichi, coregrafă, Ada Dumitru, actriță, Carmen Grebenișan, creatoare de conținut și antreprenor, dar și Vica Blochina, una dintre vedetele TV cunoscute de către toți cei de acasă.

O brașoveancă participă la Survivor România 2023. „Am avut curaj sa pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta” 1

Cine sunt concurenții din echipa Războinicilor la Survivor România 2023

Echipa Războinicilor este formată din: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Maria Lungu – designer vestimentar, Andrei Krișan – antrenor personal, Daria Chiper – baschetbalistă, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

Cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023. Are o fetiță

Alexandra Porkolab face parte dintre cei 12 concurenți care formează echipa Războinicilor la Survivor România 2023. Este pasionată de drumețiile montane și locuiește la Brașov, orașul ei natal, așa că este convinsă că va avea suficientă forță fizică încât să depășească orice obstacol care i-ar putea apărea în cale în jungla din Republica Dominicană.

Însă, cea mai grea probă pe care o are de trecut cu adevărat este cu siguranță despărțirea de fetița ei, scrie viva.ro.

A devenit mamă în urmă cu câțiva ani, este devotată în totalitate fiicei sale, dar a reușit să își construiască și o carieră de succes. Este activă pe rețelele de socializare, în mod special pe Instagram. Iată cine este Alexandra Porkolab de la Survivor 2023.

„Salut dragilor! Alexandra începe anul în forță, urmează să înceapă aventura în echipa Războinicilor în noul sezon Survivor România, începând cu data de 9 Ianuarie. Ea nu va avea acces la telefon, așa că are nevoie de noi să îi transmitem toate gândurile pozitive! Haideți să îi ținem pumnii! Va fi un an plin de provocări!’, este mesajul postat de prietenii concurentei, după ce Alexandra Porkolab a plecat în junglă, pe conturile ei de pe rețelele de socializare.

Este originară din Brașov, pasionată de handbal și drumeții montane. Are părul creț, ochii albaștri, iar în prezent este blondă. A devenit mamă în anul 2018, iar din postările de pe Instagram, pare că nu are un partener de viață în prezent.

Lucrează ca Manager Marketing și Vânzări pentru Convest Medical, dar este și Director Asociat pentru Biossan Brașov, un laborator de analize medicale.

Cine este Alexandra Porkolab. „Să fac un copil, a fost alegerea mea. Nu m-am simțit pregătită și știam că analizând lucrurile in amănunt, nu mă voi simți niciodată pregătită dar m-am simțit capabilă. Capabilă să infrunt sau să accept situații, sentimente, dezamăgiri, frustrări, opinii. Capabilă să parcurg o parte din drumul meu cu un copil langă mine, lăsându-l să guste din viață și intervenind atunci când pericolele sunt prea mari pentru puterile lui.

Am avut curaj sa pun pauză vieții mele, pentru a da naștere unei alte vieți si nu regret asta. Noua formă de iubire, ce se naște odată cu copilul tău, nu o poți explica in vreun fel cum de altfel nu o poți nici compara. Să pui pauză vieții tale, nu inseamnă că te transformi din zână in slugă. Inseamnă doar o perioadă in care proiectele profesionale, obiectivele, complimentele și aplauzele la adresa ta, nu mai primesc bife.

Este o perioadă in care iți lași ego’ul să se odihnească. Și ce frumos este, când vine timpul să iți reincepi proiectele, stiind că acasă te asteaptă un univers plin de veselie și iubire. Sunt inconjurată de atât de multe femei frumoase și de succes dar fară curaj și intoxicate de opiniile proaspetelor mămici, care nu coboară din top 3 mondial la categoria „vai, ce greu e!”.

Dragelor, totul e greu, dacă voi vreți să fie greu. Știu că realizările profesionale, dorința de independentă, reușitele sunt atât de orgasmice dar ele nu te vor face niciodata mama așa că INDRĂZNEȘTE!‘, este mesajul postat de Alexandra Porkolab, în anul 2019, pe Instagram.

Previous Story

Brașov. Flavia Boghiu: „Introducem transportul școlar și pentru elevii din Stupini”

Next Story

Școlile din Brașov se deschid pe 9 ianuarie, în condițiile epidemiologice actuale. Măsurile luate de ministerul Educației