Dan Alexa după ce Gabi Tamaş a refuzat FC Brașov. „Noi nu ne puteam permite un astfel de contract”,

Last Updated on ianuarie 11, 2023 Gabi Tamaș s-a antrenat cu FC Braşov, dar în cele din urmă nu a mai semnat cu ardelenii. Veteranul care era liber de contract după despărţirea de Petrolul a acceptat oferta celor de la Concordia Chiajna.

Bun prieten cu Tamaş, antrenorul galben-negrilor a recunoscut că nu a fost luat prin surprindere. Fundaşul central i-a dezvăluit ce propunere i-au făcut şefii de la Chiajna.

Dan Alexa după ce Gabi Tamaş a refuzat FC Brașov. „Noi nu ne puteam permite un astfel de contract”, 1

„Chirurgul” asigură că nu a avut nicio şansă să îi ofere un asemenea salariu lui Tamaş, pentru a-l aduce la Braşov.

”Chiar nu am de ce să fiu dezamăgit că Gabi a ales să semneze cu Chiajna. Gabi s-a pregătit cu noi, este un jucător profesionist și chiar am ținut legătura cu el și în vacanță. Știu că a avut oferte și din Liga 1. Duminică seara mi-a spus că va semna cu Chiajna, iar oferta celor de la Concordia a fost una foarte bună pentru Liga a 2-a. Noi nu ne puteam permite un astfel de contract”, a spus Dan Alexa, citat de as.ro.

Fostul internaţional român va avea un salariu uriaş la Chiajna. Fundaşul de 39 de ani va câştiga 8.000 de euro pe lună, scrie sursa citată anterior. Aceasta este o sumă uriaşă pentru nivelul Ligii a 2-a. Tamaş şi-a propus să ajute Chiajna să revină în Liga 1.

Am avut mai multe discuții, câteva clare, câteva doar discuții. Am ales Concordia Chiajna pentru că am vrut să aleg, de când am revenit în țară am vrut să merg și eu la normalitate. Normalitatea reprezentând banii la zi, adică ceea ce se discută cu președinții sau managerii, patronii. Să-i avem și noi la zi, că de asta suntem plătiți, nu? Să jucăm fotbal și să câștigăm banii la zi ca în orice fabrică.

Am ales Concordia pentru că m-am interesat și am urmărit parcursul echipei, păcat că se chinuie de ceva timp să promoveze și nu au reușit. Aflând de la jucători și de la alți oameni din fotbal că totul este roz pe românește, adică sunt plătiți jucătorii la zi, păcat că nu au rezultate ca să promoveze”, a spus Gabriel Tamaş.

Se reuneşte FC Braşov

După o vacanţă de o lună, FC Braşov se va reuni miercuri, pentru a pregăti a doua parte a sezonului ligii secunde. Oficialii grupării „galben-negre” au anunţat deja că Zvonimir Mikulic şi Joao Amorim nu mai fac parte din lot, iar pe această listă ar putea ajunge şi Mbombo, Jovanovic, Negrean şi Covalciuc

În schimb, sub Tâmpa ar putea sosi Bradley Diallo, fostul jucător al celor de la Politehnica Iaşi, Gaz Metan Mediaş sau FC U Craiova 1948.

„Cu sosiri încă nu am bătut palma clară. Avem ceva discuţii cu Diallo, fost fundaş central la Craiova şi la alte echipe din România. Mai avem ceva discuţii cu alţi jucători, dar încă nu am făcut nimic. Nu e nimic concret. Încercăm să prindem playoff-ul şi pentru asta avem nevoie de jucători cu experienţă, care au calitate şi care pot să-i susţină pe ceilalţi jucători mai tineri, care sunt mai puţin experimentaţi”, a spus preşedintele clubului braşovean Marin Mitran, citat de bzb.ro.

FC Braşov se va antrena sub Tâmpa până la finalul aceste luni, pentru apoi să urmeze un cantonament şi patru meciuri amicale în Antalya.

Previous Story

Brașovean reținut de Poliție după ce s-a filmat în timp ce amenința cu pușca un alt bărbat

Next Story

Brașov. Vizitele la Spitalul Județean au fost limitate la 10 minute, pe motiv de viroze. „Excepție: terapia intensiva ,cazuri grave, unde pot fi vizitati echipați corespunzător de către membrii familiei și în afara acestui orar”