Criminalist, despre ucigașul din Bran: „O asemenea furie se întâlnește la debuturi de boli psihice. Aud voci, aud comenzi pe care le duc la executare, dar care nu au nicio logică și nu se justifică fapta”

Last Updated on ianuarie 19, 2023 Rămâne de văzut dacă ucigașul din Bran va juca o carte a nebuniei și îi va convinge pe judecători să primească o pedeapsă mică. Jurnaliștii Wowbiz.ro au discutat cu criminalistul Dan Antonescu, pentru a realiza portretul bărbatului care și-a ucis vecinii cu sânge rece, din pricina unui conflict pe pământ.

Din punctul meu de vedere, ca manieră de comitere a faptei, este clar că avem de-a face cu un om cu probleme de natură psihică sau aflat fie sub influența alcoolului, fie a unor substanțe interzise.

Criminalist, despre ucigașul din Bran: „O asemenea furie se întâlnește la debuturi de boli psihice. Aud voci, aud comenzi pe care le duc la executare, dar care nu au nicio logică și nu se justifică fapta” 1

Felul în care el a acționat este total ilogic și nu se pliază pe un comportament agresiv, motivat de niște probleme vechi care existau acolo între cele două familii. Este foarte posibil ca aceste probleme de natură psihică, dacă ele există sau dacă se afla sub influența unor substanțe să fi ajuns într-un anume moment, cât să declanșeze violența pe care nu o exerciți dacă ești în deplinătatea facultăților mintale.

Să omori un cuplu, doar pentru că familiile aveau niște divergențe de mai mult timp, pentru câțiva metri de pământ, mi se pare de un absurd total. Violența de care a dat dovadă denotă o acumulare de frustrări sau un moment în care furia a trecut dincolo de rațiune, fie din cauza substanțelor, fie din cauza unei afecțiuni de natură psihiatrică“, a mărturisit Dan Antonescu, pentru WOWbiz.ro.

Dan Antonescu spune că această furie este adesea întâlnită la persoanele cu probleme psihice, mai ales când vorbim de debutul bolii.

O asemenea furie se întâlnește fie la debuturi de boli psihice, sunt anumite boli la care debutul este de o violență extremă, fie asupra propriei persoane, fie asupra unor apropiați, rude sau poate chiar asupra unor necunoscuți.

Aud voci, aud comenzi pe care le duc la executare, dar care nu au nicio logică și nu se justifică fapta. Aici aveam totuși terenul propice, acele probleme cu terenul pe care nu reușeau să îl împartă, în așa fel în cât să fie toți mulțumiți“, a mai precizat el.

Suspectul în cazul dublei crime din Șimon, județul Brașov, a contestat decizia de arestare preventivă

Suspectul în cazul dublei crime din Șimon, județul Brașov, a contestat decizia de arestare preventivă. El a formulat contestație chiar în ziua în care Tribunalul Brașov a dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Prin urmare, dosarul va ajunge și în instanța superioară, anunță mytex.o.

Previous Story

(Foto/Video) Autostrada Brașov –Făgăraș. CNAIR a început primele foraje geotehnice

Next Story

(Foto) A ars violent un restaurant din Feldioara. Acoperișul localului s-a făcut scrum iar pompierii s-au luptat 3 ore cu flăcările violente