Al patrulea magazin Kaufland din Brașov se deschide pe fosta platformă industrială Fartec

Last Updated on ianuarie 31, 2023 Lucrările de amenajare a noului hipermarket Kaufland de pe fosta platformă industrială Fartec sunt pe ultima sută de metri.

Hipermarketul de pe strada Stadionului este cel de-al patrulea din municipiul Brașov și ar urma să fie deschis de săptămâna viitoare, respectiv din data de 9 februarie. Acesta are o suprafață desfășurată de 5.909 mp, o zonă exterioară specială „grill”, dar și stații de încărcare pentru mașinile electrice, precum și un container pentru reciclare, informează bizbrasov.ro.

Al patrulea magazin Kaufland din Brașov se deschide pe fosta platformă industrială Fartec 1

Compania Cometex din grupul Altex a preluat de la Carrefour România terenul pe care urma să se construiască, acum mai bine de 12 ani, Korona Mall, centrul comercial care urma să fie dezvoltat de unul dintre cei mai bogați polonezi pe o parte din fosta platformă Fartec. Astfel, în locul fostei uzine de seringi Fartec ar urma să se construiască pe lângă hipermarketul Kaufland și o galerie comercială care să fie ocupată de Altex și un magazin Lidl.

Kaufland a inaugurat un magazin în orașul Râșnov

Kaufland anunță o nouă locație pe harta expansiunii, în orașul Râșnov, județul Brașov. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 161 de hipermarketuri și asigură circa 70 de noi locuri de muncă.

Noul magazin inaugurat joi, 26 ianuarie, se află pe Șoseaua Branului, nr. 99, și are o suprafață totală de 5.150 m2, dintre care aproape 3.000 m2 sunt alocați spațiului de vânzare.

Locația dispune de 270 de locuri de parcare, dintre care 8 pentru persoanele cu dizabilități, 7 pentru părinți și locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție și rastele pentru biciclete.

Magazinul este deschis între orele 07:30 – 21:30, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 – 19:30 duminica.

Previous Story

Brașov. Avansează lucrările la Sala Polivalentă. Primii 600 de piloți forați au fost turnați. Ce sunt piloții forați

Next Story

Brașov. Medicul Sorin Baloş, condamnat la închisoare pentru șpagă. A fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operaţie pe cord deschis