Aeroportul Brașov-Grecia. Agențiile de turism vând pachete de vacanță cu plecare de pe aeroportul din Brașov

Last Updated on decembrie 30, 2022 Agențiile de turism au început să vândă pachete de vacanță în Heraklion (Grecia) cu plecare de pe aeroportul din Brașov, în condițiile în care nicio companie aeriană nu a anunțat că vinde bilete de avion.

În ofertele agențiilor de turism au apărut pachete de vacanță pe insula Creta din Grecia cu zboruri charter care ar urma să fie operate de pe aeroportul din Brașov.

Aeroportul Brașov-Grecia. Agențiile de turism vând pachete de vacanță cu plecare de pe aeroportul din Brașov 1

Potrivit ofertelor, charterele dintre aeroportul din Brașov și aeroportul din Heraklion ar urma să fie operate în fiecare zi de luni. Compania aeriană care ar urma să zboare pe această rută ar fi Aegean Airlines, iar disponibilitatea charterelor este în perioada 16 iunie – 25 septembrie 2023, notează boardingpass.ro.

Orarul zborurilor: A34279: Brașov (LROV) 15:35 – 17:40 Heraklion (HER);

A34278: Heraklion (HER) 12:45 – 14:50 Brașov (LROV).

Zborurile dintre cele două orașe vor avea o durată de aproximativ două ore, însă nu este exclus ca orarul de zbor să fie modificat, conform bizbrasov.ro.

Heraklion este a doua destinație către care sunt planificate zboruri charter de pe aeroportul din Brașov pentru vara anului 2023. În prezent agențiile de turism mai vând pachete de vacanță în Antalya cu chartere care ar urma să fie operate de pe aeroportul din Brașov, detalii aici. Conform oficialilor brașoveni, aeroportul din Brașov ar urma să fie operațional de la jumătatea lunii iunie 2023, potrivit bzb.ro.

Previous Story

„Revoluție” în Poiana Brașov. Protecția Consumatorului închide mai multe restaurante chiar înainte de Revelion

Next Story

(Foto) Elicopterul SMURD de la Brașov a mai salvat o viață