Mircea Lucescu e în pierdere la Romradiatoare Brașov

Last Updated on noiembrie 3, 2022 Romradiatoare Brașov, companie unde antrenorul de fotbal Mircea Lucescu este cel mai important acționar minoritar, raportează pentru primele 3 trimestre o cifră de afaceri de 20,26 milioane lei, cu 35,63% mai mică decât în perioada similară a anului trecut, dar și trecerea pe pierdere.

„Romradiatoare nu a oprit niciun moment fabricația; ne-am adaptat resursele astfel încât să putem onora comenzile clienților noștri, fără a produce pe stoc și a bloca resursele financiare”, spune compania în raportarea trimestrială, potrivit profit.ro.

Mircea Lucescu e în pierdere la Romradiatoare Brașov 1

În aceeași perioadă, cheltuielile de exploatare au fost reduse într-un ritm mai atenuat, cu 23,82%, la 23,02 milioane lei, de la 30,22 milioane lei.

„Societatea a fost influențată negativ și de efectele liberalizării prețurilor la gaz și energia electrică, care au generat creșteri substanțiale la toate materiile prime, precum și de criza forței de muncă”, mai spune mesajul către investitori al Romradiatoare, potrivit mytex.ro.

Astfel, compania, unde celebrul antrenor de fotbal Mircea Lucescu este acționar cu o participație de 16,50%, a înregistrat o pierdere de 1,48 milioane lei, aproape în oglindă cu rezultatul net favorabil de 1,40 milioane lei obținut în primele 3 trimestre ale anului trecut.

Previous Story

Tot mai scump. Brașovenii plătesc în medie cu 100 de euro mai mult pentru închirierea unui apartament de 3 camere comparativ cu aceeași lună a anului trecut

Next Story

Deputatul brașovean Gabriel Andronache propune limitarea vitezei trotinetelor electrice la 15 km/h