Hai la Brașov! 1 milion de luminițe pe străzi pentru Crăciun. Pe 30 noiembrie începe Magia iernii la Brașov!

Primăria pregătește un Brașov luminat pentru aceste sărbători de iarnă. 1 milion de luminițe se vor aprinde pe străzile Brașovului. Pe 30 noiembrie începe Magia iernii la Brașov! Miercuri se aprind luminițele în Bradul de Crăciun din Piața Sfatului, în centrul istoric și pe marile bulevarde, Târgul de Crăciun își deschide porțile și începe seria de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă.

,,În 30 noiembrie, la Brașov, începe «Magia iernii», cu zeci de evenimente care vor aduce, timp de o lună, bucurie brașovenilor și turiștilor, și 1 milion de luminițe care îi vor arăta drumul lui Moș Crăciun spre casele și sufletele noastre. După doi ani de pandemie, de restricții, doi ani în care am stat la distanță unul de celălalt, este cel mai bun moment să redescoperim bucuria de a fi împreună, de a ne simți, din nou, o comunitate.

Hai la Brașov! 1 milion de luminițe pe străzi pentru Crăciun. Pe 30 noiembrie începe Magia iernii la Brașov! 1

De aceea, vrem să le oferim brașovenilor, dar și turiștilor, cele mai frumoase sărbători de iarnă, în care să se bucure de evenimentele pregătite pentru ei: colinde, concerte, patinoar, filme la cinema Astra sau povestea drumului lui Moș Crăciun, din Laponia la Brașov, la cinema Stelarium, ateliere pentru decorațiuni și cadouri de Crăciun, expoziții de artă și seri culturale la Banca de Cultură Apollonia. Și ca să ne putem bucura de această lună magică, peste tot accesul este gratuit.

Pentru că sărbătorile de iarnă sunt și despre bucuria de a dărui, împreună cu partenerii noștri, îi așteptăm pe brașoveni să le doneze celor mai puțin norocoși în cadrul campaniilor Happy Box și Ziua dărniciei. Bineînțeles că va veni și Moș Crăciun în Piața Sfatului, începând cu 17 decembrie. Vă aștept pe toți brașovenii, miercuri, de la ora 17.00, în Piața Sfatului, să aprindem împreună luminițele Crăciunului.

Și pentru a vă bucura din plin, vă invit să utilizați transportul în comun, pentru că, împreună cu RATBv, am suplimentat numărul autobuzelor și troleibuzelor care vin și pleacă din centrul istoric cu încă 29 de mijloace de transport”, le-a transmis primarul Allen Coliban brașovenilor.

,,Magia iernii” aduce la Brașov, în luna decembrie, peste 100 de evenimente: de la colinde, concerte, la Moș Crăciun, care va veni zilnic în Piața Sfatului, între 17 și 23 decembrie, la ateliere de fabricat decorațiuni de Crăciun și cadouri, la Ziua Dărniciei în Piața Unirii, la patinoarul gratuit din Piața Sf. Ioan, cinema-ul Stelarium din Piața Brassai sau Magia filmelor de la cinema Astra.

Previous Story

Brașov. Șofer băut la volan, pe strada Republicii

Next Story

Brașov. 1 Decembrie. Paradă militară şi retragere cu torţe, de Ziua Naţională a României