Brașov. Șofer băut la volan, pe strada Republicii

Last Updated on noiembrie 28, 2022 Demolarea teraselor de pe Republicii pare că l-a inspirat pe un șofer băut să dea o tură pe acolo. Un bărbat de 59 de ani a fost prins de polițiști băut la volan ieri, în jurul orei 17.00, pe strada Republicii din Brașov. Șoferul avea 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, conform etilotestului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prevăzută și pedepsită de Cod Penal cu până la cinci ani închisoare, informează mytex.ro.

Brașov. Șofer băut la volan, pe strada Republicii 1
(foto arhiva)

Tot ieri, la 3.00 dimineața, polițiștii brașoveni au depistat un tânăr care conducea băut. Bărbatul de 29 de ani conducea pe str. Egretei, din municipiul Brașov. El avea 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un alt șofer a fost prins băut, ieri dimineață, de șoferii din Bran. El a fost oprit pe DN 73F, pe raza localitatii Moieciu.

Bărbatul în vârstă de 46 ani, din Moieciu, avea 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Și în aceste cazuri, bărbaților le-au fost prelevate probe biologice. De asemenea, au fost deschise dosare penale.

Previous Story

(Foto/Video) Brașov. Incendiu puternic la intrare în Sânpetru. „Pozele sunt făcute din Triaj”

Next Story

Hai la Brașov! 1 milion de luminițe pe străzi pentru Crăciun. Pe 30 noiembrie începe Magia iernii la Brașov!