Brașov. Alertă răpire! Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor! Polițistul Marian Godina: „Le-a luat cu mașina aseară”

Last Updated on noiembrie 12, 2022 Poliția a dat astăzi o alertă de răpire. Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor din județul Brașov. Poliția a declanșat alerta de răpire, face cercetări și cere ajutorul populației pentru a le găsi pe cele două.

Update: Cele două fete au fost găsite de polițiști.

Mulțumim tuturor pentru sprijin! Cele două minore au fost depistate în județul Prahova.

De asemenea, bărbatul , în vârstă de 42 de ani, bănuit de săvârșirea faptei se află în custodia polițiștilor, acesta urmând a fi condus la audieri, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt.
Cercetările în cauză sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Cu privire la aspectele constatate, au fost informați reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov”, a transmis MAI.

La data de 12 noiembrie 2022, în jurul orei 10.25, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția a două fete, respectiv Gabriela-Mihaela Repede, în vârstă de 12 ani și Elena-Andreea Gesco, în vârstă de 10 ani, anunță stiripesurse.ro.

Brașov. Alertă răpire! Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor! Polițistul Marian Godina: „Le-a luat cu mașina aseară” 1

Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 11 noiembrie, în jurul orei 19.00, la domiciliul fetelor, situat în comuna Vama Buzăului, județul Brașov, s-ar fi prezentat un bărbat, pe nume Costi, cunoștință a concubinului mamei celor două copile, care i-ar fi cerut acordul mamei de a le lua pe cele două fete pentru a merge să facă un grătar la locuința sa, urmând să revină la domiciliu în jurul orei 21.00.

Întrucât copiii nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspunde la telefon, mama a alertat polițiștii. S-a declanșat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză, anunță Antena 3.

Au fost declanșate ample căutări, mai multe echipaje din județ efectuând verificări, în vederea depistării minorelor.

Brașov. Alertă răpire! Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor! Polițistul Marian Godina: „Le-a luat cu mașina aseară” 2

Gabriela-Mihaela Repede

Semnalmente: ochi căprui, păr șaten, de lungime medie.La momentul dispariției, aceasta era îmbrăcată cu geacă de culoare maro deschis, pantaloni tip bluejeans, pantofi sport de culoare roz cu albastru și galben.

Elena-Andreea Gesco

Semnalmente: ochi verzi, păr șaten, de lungime medie. La momentul dispariției, minora purta trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare neagră cu dungi albe.

Persoanele care pot furniza informații, care să conducă la depistarea minorelor în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Polițistul Marian Godina: „Persona din imaginea de mai jos este suspectă de răpirea a două fete cu vârste de 10 și 12 ani.
Se deplasează cu un Audi A6 negru, model 2001, cu nr. B 70 UXF.

Brașov. Alertă răpire! Două fete de 10 și 12 ani au fost răpite de la domiciliul lor! Polițistul Marian Godina: „Le-a luat cu mașina aseară” 3

Le-a luat cu mașina aseară din comuna Vama Buzăului, jud Brașov.
Orice distribuire ajută! În caz de identificare, apelați 112, nu interveniți!”

 

Previous Story

Brașov. Marian Godina, mesaj dur pentru proprietarii de terase din Piața Sfatului. „Mai luați-vă șandramalele de acolo că dacă vreau să trec cu căruțul cu copil prin Piața Sfatului trebuie să fac slalom printre ospătari și surse de încălzire”

Next Story

Surse. Fetițele răpite din Brașov au fost violate în repetate rânduri. Răpitorul a mai fost condamnat pentru viol