(Video) Turiști americani la Brașov: „Toată lumea e atât de prietenoasă aici…România e subestimată!”

Last Updated on octombrie 5, 2022 Ashley și Jordan sunt un cuplu din Texas, care explorează lumea din anul 2019, iar de trei luni călătoresc prin Europa. Cei doi au ajuns în România, țară de care au rămas fascinați, scrie ziare.com.

Americanii au ajuns în Brașov, unde, printre altele, au vizitat și Castelul Bran. În orice caz, au o concluzie clară, și anume: „România e subestimată!”. Ashley a descris atmosfera din Brașov, remarcând senzația de comunitate, despre care spune că este încântătoare.

(Video) Turiști americani la Brașov: „Toată lumea e atât de prietenoasă aici...România e subestimată!” 1

Ne plimbăm de numai trei minute și este minunat. E atât de încântător, iar România chiar are o arhitectură specifică. Poate că anumite țări europene sunt similare din acest punct de vedere, ca de exemplu Franța și Italia, însă România are cu siguranță propriul stil”, a declarat aceasta, potrivit b1.ro.

Cuplul s-a oprit să mănânce în centrul orașului, în timp ce Ashley povestește că în nicio țară din Europa nu a pățit atât de des să fie confundată cu o localnică ca în România, lucru care o flatează.

Cei doi au mâncat salată de vinete și tartă vegetariană, precum și ciorbă cu fasole în pâine și mămăligă cu smântână și brânză.

„Am luat doar o gură și aroma îmi explodează în gură. E delicios”, a spus Jordan.

Aceștia au vizitat Biserica Neagră, iar apoi s-au adăpostit într-o cafenea, din cauza ploii.

Ospitalitatea românească e extraordinară, toată lumea e atât de prietenoasă aici. Mulțumesc!”, spune Jordan.

Ziua următoare au pornit către Castelul Bran: „A fost mai mic decât ne așteptam, dar foarte frumos. Pe lângă Castelul Peleș, pare mai fad, dar au fost construite în perioade cu totul diferite, așa că nu e întocmai corectă comparația. Cred că istoria recentă a castelului e mai interesantă decât ideea Contelui Dracula”, a susținut Ashley la finalul vizitei.

Previous Story

Scump în Poiana Brașov și iarna asta. 7.000 de lei pentru 3 nopți de cazare, de Crăciun și Revelion

Next Story

Tone de gunoaie pentru Brașov oprite la graniță. Gunoaiele au fot trimise înapoi în Ungaria