Se deschide al doilea magazin Dedeman din Brașov. Lucrările sunt gata

Last Updated on octombrie 18, 2022 Vineri, 21 octombrie, are loc deschiderea celui de-al doilea magazin Dedeman din Brașov, construit pe locul fostei fabrici de jante din cadrul Roman SA:

În 2016, Dedeman a achitat patru milioane de euro pentru terenul respectiv. Cu tot cu fondul de marfă și pregătirea angajaților, investiția medie într-un magazin Dedeman ajunge la circa 15 milioane de euro, informează bizbrasov.ro.

Se deschide al doilea magazin Dedeman din Brașov. Lucrările sunt gata 1

Dedeman, cea mai puternică afacere antreprenorială, integral controlată de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 10,03 miliarde de lei, fiind pentru prima oară când liderul pieţei de bricolaj din România sparge acest prag de două cifre, potrivit datelor publicate la Ministerul de Finanţe.

Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, sunt pe punctul de a încheia cea mai mare tranzacție imobiliară din România. Dragoș și Adrian Pavăl intenționează să achiziționeze întreg portofoliul de proprietăți care se află în proprietatea CA Immo, investitor austriac. Tranzacția ar fi de 400 de milioane de euro.

Surse apropiate „fraților Dedeman” susțin că cele două părți au aprobat tranzacția, însă mai sunt de parcurs câteva etape birocratice, informează playtech.ro.

Dacă tranzacția s-ar concretiza, frații Pavăl vor ajunge pe locul 2, de pe 5, în topul celor mai mari proprietari de spații de birouri din România. Locul 1 este ocupat de Globalworth.

Investitorul din Austria CA Immo vrea să se retragă de pe piața imobiliară din România, unde are o cotă de 8% din portofoliul său global, care este estimat la peste cinci miliarde de euro.

Previous Story

Pe Aroportul Brașov nu pot ateriza avioanele Airbus A380. Au nevoie de o pistă mai lungă

Next Story

Brașov. Piroman prins de polițiști după ce a dat foc la mai multe pubele de gunoi din oraș