Brașov. Piroman prins de polițiști după ce a dat foc la mai multe pubele de gunoi din oraș

Last Updated on octombrie 18, 2022 Un bărbat de 60 de ani, bănuit că a incendiat mai multe pubele de gunoi aflate pe trei străzi din municipiul Braşov, a fost reținut de polițiști.

„În perioada 07 – 16 octombrie 2022, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov au organizat și desfășurat mai multe activități investigativ-operative în vederea identificării și depistării autorului faptei.

Brașov. Piroman prins de polițiști după ce a dat foc la mai multe pubele de gunoi din oraș 1
(foto arhiva)

Astfel, ieri, 16 octombrie, în jurul orei 12.00, polițiștii au depistat pe raza municipiului Brașov persoana de sex masculin bănuită de săvârșirea faptei, aceasta fiind un bărbat, în vârstă de 60 ani, iar în baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.”, a transmis IPJ Braşov, potrivit brasov.net.

Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Previous Story

Se deschide al doilea magazin Dedeman din Brașov. Lucrările sunt gata

Next Story

Brașov. Șofer prins în flagrant când i-a oferit 1.000 de lei șpagă unui polițist din Brașov. Agentul de poliţie a apelat Call Center-ul Anticorupţie