La Brașov se construiește primul hotel AC Marriott din România. Va avea 161 de camere

Last Updated on octombrie 27, 2022 Compania Urban Invest anunță o invetiție serioasă pentru Brașov: construirea primului hotel sub brandul AC Marriott din România. Hotelul va face parte din proiectul mixt Urban Plaza dezvoltat de companie, iar investiţia în unitatea de cazare va fi de 25 milioane euro şi va avea 161 de camere.

Am ales Marriott pentru că este în topul brandurilor la nivel de industrie hotelieră şi mai mult decât atât pentru că în Braşov nu avem încă dezvoltat acest segment al industriei hoteliere de lux recunoscute la nivel internaţional”, spun reprezentanţii companiei Urban Invest, potrivit Ziarul Financiar.

La Brașov se construiește primul hotel AC Marriott din România. Va avea 161 de camere 1

Hotelul va face parte din proiectul mixt Urban Plaza din Braşov, care cuprinde peste 78.000 mp în zona rezidenţială, spaţii de birouri, hotel, zonă de retail, clinică medicală, spa şi restaurante. Investiţia totală în acest proiect ajunge la 100 milioane euro.

AC Hotels by Marriott este un lanţ de hoteluri cu prezenţă în mai multe ţări din Europa şi în Statele Unite ale Americii, adresându-se atât turiştilor veniţi în scopuri de business, cât şi publicului leisure.

Braşovul este un oraş care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, a atins un standard înalt la nivel naţional, situându-se în topul primelor patru judeţe din ţară, totuşi cu încă foarte mult potenţial de exploatat la nivel de industrie, economie şi dezvoltare integrată. Toate acestea, plus marele avantaj de a fi un oraş foarte turistic au facut Braşovul să fie foarte atractiv pentru investitori, în multe domenii de activitate, inclusiv pentru industria hotelieră.

În următorii ani, Braşovul şi-a propus să se poziţioneze ca una dintre cele mai bune destinaţii de investiţii din România şi chiar din Europa de Sud-Est, mai ales în contextul actual când mulţi dintre investitorii europeni caută să îşi relocheze afacerile în anumite zone mai sigure, cu forţa de muncă accesibilă“, adaugă reprezentanţii companiei, citați de Biz Brasov.

Previous Story

Centrul Braşovului, blocat vineri de raliuri. Rute schimbate pentru autobuzele RATBV

Next Story

(Video) Zbor de testare pe Aeroportul Brașov. Zbor perfect în tandem la apus