Brașov. Copil dispărut. A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă. L-ai văzut?

Last Updated on octombrie 8, 2022 Poliția cere ajutorul brașovenilor pentru găsirea unui copil care a dispărut de acasă.  În data de 7 octombrie 2022, Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale a fost sesizată de către o femeie, din municipiul Brașov, cu privire la faptul că fiul său, în vârstă de 11 ani, a plecat în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17.00, de la unitatea de învățământ, ale cărei cursuri le urmează, fără a reveni la domiciliu până în prezent.

Semnalmente: înălțime 1,40 m, constituție astenică, greutate 35 kg, față ovală, ochi căprui, păr șaten, de lungime medie, ten deschis. La momentul plecării acesta purta geacă, de culoare albastră, din material textil, pantaloni de trening, de culoare neagră și adidași, de culoare neagră. Are asupra sa un rucsac, anunță newsbv.ro.

Brașov. Copil dispărut. A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă. L-ai văzut? 1

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Pe de altă parte, polițiștii l-au găsit pe bărbatul dat dispărut după ce a plecat de la spital. Conform familiei, el a plecat ieri seară de la Spitalul Județean Brașov, fără a ajunge acasă. Vârstnicul este teafăr.

Bărbatul a fost depistat. Din primele verificări acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru, potrivit mytex.ro.

Mihaela Prisecaru: „LE: L-am găsit. Va multumim tuturor pentru implicare.
Bună dimineata.

Cautam bunic, a dispărut aseară… a plecat de la Spitalul Județean pe la 19 și nu a mai ajuns acasa (zona Hidromecanica)… nu il găsim…
Poate l-ati văzut…
0725609885
Multumim”.

Previous Story

Aeroportul Brașov face primele angajări. Posturile scoase la concurs

Next Story

Accident. Doi brașoveni răniți grav pe DN 1. Autoturismul brașovenilor a intrat în plin, într-un TIR parcat