Accident. Doi brașoveni răniți grav pe DN 1. Autoturismul brașovenilor a intrat în plin, într-un TIR parcat

Last Updated on octombrie 10, 2022 Doi brașoveni au fost răniți în această dimineață într-un grav accident petrecut pe Drumul Național 1, în afara localității Porumbacu de Jos, județul Sibiu.

Polițiștii spun că șoferul unui autoturism de Brașov condus spre Sibiu, din cauze ce urmează a fi stabilite, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un autotren staționat în afara carosabilului, în loc special amenajat, potrivit Turnul Sfatului.

Accident. Doi brașoveni răniți grav pe DN 1. Autoturismul brașovenilor a intrat în plin, într-un TIR parcat 1

În urma impactului șoferul autoturismului, în vârstă de 46 de ani și pasagerul din autoturism, în vârstă de 49 de ani, ambii din județul Brașov, au fost răniți.

Echipaje de la ISU și Ambulanța Sibiu au intervenit pentru acordarea de asistență medicală celor două persoane rănite. Șoferul autoturismului a fost descarcerat de către echipajul de la Descarcerare. Acesta se află în stare gravă și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe Sibiu, spun cei de la sibiu100.ro.

Echipajul de la Ambulanță a acordat îngrijniri medicale bărbatului de 49 de ani, care prezenta un traumatism cranio cerebral acut închis și traumatism toracic.

Previous Story

Brașov. Copil dispărut. A plecat de la școală și nu a mai ajuns acasă. L-ai văzut?

Next Story

Ministrul Sănătăţii: „Cred că la Braşov este una dintre cele mai bune unităţi de primiri urgenţe pe care le-am văzut”