(Foto) Un tren CFR care circula spre Făgăraș a luat foc. 150 de pasageri evacuați

Last Updated on septembrie 16, 2022 150 de călători au fost evacuați în această dimineață după ce trenul în care circulau a luat foc. Trenul circula pe ruta Sibiu-Fagaras.

Trenul mergea de la Sibiu către Făgăraș și, în zona localității Șelimbăr, a izbucnit un incendiu la unul dintre motoare. Toți cei aproximativ 150 de călători au fost nevoiți să coboare, după ce trenul s-a umplut de fum. Mecanicii au intervenit cu extinctoarele din dotare și în scurt timp incendiul a fost lichidat, relatează Ora de Sibiu.

(Foto) Un tren CFR care circula spre Făgăraș a luat foc. 150 de pasageri evacuați 1 (Foto) Un tren CFR care circula spre Făgăraș a luat foc. 150 de pasageri evacuați 2 (Foto) Un tren CFR care circula spre Făgăraș a luat foc. 150 de pasageri evacuați 3

Un tren care mergea pe ruta Sibiu – Făgăraș a luat foc în timpul mersului. Călătorii au fost nevoiți să coboare pentru remedierea problemei. Mecanicii au intervenit cu extinctoare pentru stingerea incendiului”, a spus un călător pentru Ora de Sibiu.

Potrivit acestuia, un alt tren a venit după aproximativ jumătate de oră, a preluat călătorii și i-a transportat la Făgăraș, anunță Buna Ziua Fagaras.

Previous Story

Brașov. 19 grade în școli? „Școlile care nu sunt branșate și au centrală proprie sper să aibă bani în buget să plătească gazul”

Next Story

Brașov. A murit părintele Gheorghe Colţea. S-a prăbuşit din picioare, în drum spre Mitropolie