Brașov. Poliția l-a arestat pe individul care a spart cu bolovani geamul unui autobuz RATBV

Last Updated on septembrie 27, 2022 Brașov. Poliția l-a arestat pe individul care a spart cu bolovani geamul unui autobuz RATBV

Poliția anunță că l-a prins pe bărbatul care a aruncat cu bolovani într-un autobuz RATBv și că l-a arestat pentru 24 de ore. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “distrugere”, anunță brasovtv.com.

Brașov. Poliția l-a arestat pe individul care a spart cu bolovani geamul unui autobuz RATBV 1

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că la data de 19 septembrie 2022, în jurul orei 21.50, o persoană de sex masculin ar fi provocat distrugeri la nivelul unui mijloc de transport public de persoane, prin aruncarea de pietre în ușa vehiculului și a unui geam.

Cu ocazia activităților investigative-operative desfășurate în cauză, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Brașov, cu sprijinul Secției 5 Poliție Brașov, au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 32 ani, din municipiul Brașov. Astfel, la data de 25 septembrie a.c., cadrele de poliție au pus în executare un mandat de aducere, bărbatul în cauză fiind condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov,

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a precizat agent principal Nadia Olaru, purtător de cuvânt IPJ Braşov, potrivit bzb.ro.

Previous Story

Brașov. A început Luna curățeniei de toamnă. Lista locațiilor pentru aruncarea deșeurilor

Next Story

Brașov. Traficul rutier pe sub pasajul de la Prejmer, oprit timp de 3 zile