Brașov. Li s-a făcut rău la nuntă. 13 nuntași au avut nevoie de îngrijiri medicale

Last Updated on septembrie 19, 2022 Poliţia a deschis dosar penal după ce 13 persoane care participau la o nuntă în localitatea Sâmbăta de Sus din judeţul Braşov au avut nevoie de îngrijiri medicale. Nuntașii au acuzat simptome specifice toxiinfecţiei alimentare, informează ziare.com.

„La data de 17 septembrie 2022, în jurul orei 20.50, polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că la nivelul unei societăți comerciale din localitatea Sâmbăta de Sus, din județul Brașov, unde se desfășura un eveniment privat, mai multe persoane ar acuza stări de rău.

Brașov. Li s-a făcut rău la nuntă. 13 nuntași au avut nevoie de îngrijiri medicale 1

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila, cadre medicale și reprezentanți ai DSP Brașov și DSV Brașov.

13 persoane au fost consultate la fața locului, dintre acestea două au fost transportate la spital, în vederea
efectuării de investigații medicale de specialitate.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de «comercializarea de produse alterate», instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal de poliție Nadia Olaru, potrivit mytex.ro.

La faţa locului au intervenit, pe lângă poliţişti şi cadre medicale, şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Braşov şi Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Braşov.

Poliţia a deschis dosar penal în care se fac cercetări privind infracţiunea de ”comercializarea de produse alterate”, cauza fiind instrumentată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş.

Previous Story

Brașov. A murit părintele Gheorghe Colţea. S-a prăbuşit din picioare, în drum spre Mitropolie

Next Story

Video Brașov. Convoi militar francez blocat pe pod cu blocuri de beton. „Le-am dat deoparte, ei le-au pus din nou”, primar Voila