Brașov. Casieriță a fost violată și tâlhărită la o sală de jocuri. Suspectul a fost prins

Last Updated on septembrie 28, 2022 O angajat a unei săli de jocuri de noroc din Brașov a fost tâlhărită și violată de un bărbat de 35 de ani.

Întâmplarea s-a petrecut marți, la ora 11 dimineaţa, chiar în sala de jocuri unde tânăra era de serviciu, iar bărbatul era singurul client. Individul a fost identificat de polițiști, apoi și-a petrecut noaptea la audieri, informează stirileprotv.ro.

Brașov. Casieriță a fost violată și tâlhărită la o sală de jocuri. Suspectul a fost prins 1

Totul s-a întâmplat pe o stradă intens circulată. Sala de jocuri se află între o farmacie și o măcelărie, astfel că trotuarul din față era plin de oameni. Tânăra de 19 ani intrase în tură la ora opt dimineaţa, și până la prânz a rămas singură de serviciu. Suspectul a venit să joace și, când a văzut că este singurul client din sală, s-a năpustit asupra fetei.

Fata spune că s-a luptat cu agresorul, dar nu a reuşit să îl îndeparteze, iar strigătele ei de ajutor nu le-a auzit nimeni. A povestit poliţiştilor că, la plecare, bărbatul a luat și toate încasările. Trecătorii au aflat cele petrecute abia când au apărut echipajele de poliție.

„Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și viol, fapte săvârșite în 27 septembrie, în jurul orei 11, într-o sală de jocuri din municipiul Brașov, a fost depistat de către polițiștii brașoveni. Bărbatul, în vârstă de 35 ani, se află în custodia cadrelor de poliție, urmand a fi condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov în vederea audierii”, a declarat comisarul de poliție Alina Ivan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, potrivit mytex.ro.

Previous Story

Brașov. Traficul rutier pe sub pasajul de la Prejmer, oprit timp de 3 zile

Next Story

O grădiniță din Brașov va fi construită cu bani din PNRR. Contractul de finanțare a fost semnat