Brașov. Bărbat sfâșiat de urs la Moieciu. În urmă cu o zi, acelaşi urs a mai fugărit un taur, aproximativ în aceeaşi zonă

Last Updated on septembrie 1, 2022 Momente teribile pentru un bărbat din Moieciu de Sus, Braşov, care a fost atacat de urs.

Bărbatul ar fi vrut să ajungă la marginea localităţii, pe un teren agricol, când s-a trezit cu animalul în spate. Conştient, dar cu răni foarte grave, bărbatul şi-a sunat fiul, care a anunţat autorităţile. A fost alertat şi un elicopter SMURD, dar acesta nu s-a putut ridica din cauza condiţiilor meteo, anunță Observator TV.

Brașov. Bărbat sfâșiat de urs la Moieciu. În urmă cu o zi, acelaşi urs a mai fugărit un taur, aproximativ în aceeaşi zonă 1

Victima a primit ajutor de la un echipaj Salvamont, care l-a transportat până la o ambulanţă. S-a ales cu cu răni adânci în zona spatelui. Bărbatul le-a povestit salvatorilor că în urmă cu o zi, acelaşi urs a mai fugărit un taur, aproximativ în aceeaşi zonă, spun cei de la Biz Brasov. 

Urs filmat de un pescar cum traversează râul Olt

Un urs a fost filmat de un pescar sibian cum traversează râul Olt în zona lacului de acumulare de la Porumbacu, județul Sibiu, au fost postate pe contul de Facebook al Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sibiu, anunță G4Media.

Asociația îi atenționează pe pescari să fie atenți atunci când aleg locurile de pescuit, pentru că s-au înmulțit cazurile în care au fost observat urși, de-a lungul râului.

Vezi aici Video:

Previous Story

(Foto) Zăpadă în Bucegi. „Vă rog eu frumos să vă lăsați șlapii acasă…”

Next Story

Brașov. Program de noapte pe 6 linii RATBV pentru Oktoberfest. „Pentru cei ce vor să bea liniștiți o bere sau mai multe să lase autoturismele acasă”