Un bărbat din Brașov a furat 3.000 de lei din cutia milei a unei biserici din Cluj iar apoi „a spart” banii la păcănele

Last Updated on august 31, 2022 Un individ de 31 de ani din Brașov a furat aproape 3 mii de lei din cutia milei de la una dintre cele mai cunoscute biserici din Cluj-Napoca. Acesta le-a mărturisit polițiștilor că a cheltuit banii pe jocuri de noroc.

La doar zece zile de la redeschidere, biserica Sfânul Mihail din Piața Unirii a fost vandalizată. Un individ a reușit să pătrundă noaptea înăuntru și a furat aproape 3 mii de lei, din cutia milei.

Un bărbat din Brașov a furat 3.000 de lei din cutia milei a unei biserici din Cluj iar apoi „a spart” banii la păcănele 1

La data de 26 august a.c., Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras cutia destinată colectării banilor, din interiorul Bisericii Sfântul Mihail, situată în Cluj-Napoca.

La data de 28 august a.c., în urma activităților investigativ-operative polițiștii au identificat autorul infracțiunii, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 31 de ani, din municipiul Brașov. Activităţile sunt continuate sub supravegherea unității de parchet competente, pentru administrarea întregului probatoriu și luarea măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Cluj, pentru monitorulcj.ro.

Un alt individ certat cu legea a spart un vitraliu, în valoare de câteva mii de euro. A folosit chiar o bucată de metal din gardul care înconjoară biserica.

Mai mult, pe pereții lăcașului au apărut deja diferite desene și mesaje.

Biserica, una dintre cele mai vechi construcții gotice, nu are camere de supraveghere. Anchetatorii încercă să îl găsească și pe cel care a distrus vitraliul valoros.

Previous Story

Mâine începe Oktoberfest Brașov. Cât va costa un pahar cu bere

Next Story

(Foto) Zăpadă în Bucegi. „Vă rog eu frumos să vă lăsați șlapii acasă…”