Oktoberfest Brașov 2022. Încep pregătirile pentru o nouă ediție. „Zike Zake, Zike Zak. Grosse eveniment se pregătește la Brașov”

Last Updated on august 1, 2022 Brașovenii și turiștii sunt invitați la o nouă ediție Oktoberfest. Locația, deja devenită clasică: în Bartolomeu, pe locul fostului stadion Municipal. Perioada: 01-11 septembrie.

Oktoberfest Brașov 2022:Zike Zake, Zike Zake dragi români,
Grosse eveniment se pregătește la Brașov în perioada 01-11 Septembrie la fostul stadion municipal, acolo unde ne-am mai întâlnit și anii trecuți!

Oktoberfest Brașov 2022

Berea Malzbier din care s-au pus la rece … câțiva hectolitri care să astâmpere setea pofticioșilor, cârnații germani și faimoșii covrigi brezel, premiile pentru norocoși și parcul de distracții pentru copii! Soacrele deja scriu “biletele de voie” iar nevestele își pregătesc dirdl ca să fie precum adevărate bavareze.

Voi ce faceți domnilor în 01-11 Septembrie? Scoateți halbele de la naftalină și haideți să ne distrăm schoen așa cum numai la Oktoberfest Brasov 2022 se face și să nu uitați de pălărie! Eu acum mă pornesc din Muenchen!
Mit liebe,
Onkle HANS

Previous Story

Foto Brașov. Cum poţi să îţi faci praf şi un Audi, şi un Passat

Next Story

Brașov. Canionul 7 Scări s-a umplut de bolovani și aluviuni după o viitură