Video Brașov. Viorica Dăncilă a cântat prin centrul orașului: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Last Updated on iulie 4, 2022 Bucurie mare pentru Viorica Dăncilă la Brașov. Fostul premier, proaspăt aleasă președinte al partidului NOI, a organizat mai multe plimbări în orașe precum Brașov, Sibiu sau Cluj, unde a cântat pentru pace, în fruntea unei coloane de aproximativ 50 de persoane îmbrăcate în tricouri mov.

Coloana de politicieni s-a deplasat pe traseul Livada Poştei – Str. Mureşenilor – Piața Sfatului – Str. Republicii – Bd. Eroilor – Livada Poştei, pe parcurs reușind să nu trezească niciun fel de sentiment brașovenilor care mureau de cald prin zonă. Un muzician stradal a și acompaniat coloana confuză, anunță Biz Brasov.

Video Brașov. Viorica Dăncilă a cântat prin centrul orașului: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă” 1

Dăncilă a fost duminică la Brașov, unde a chemat lumea în stradă „să milităm pentru pace”, anunță Digi 24. Coloana formată din câteva zeci de persoane a cântat: „Să fie pace în lume/ Să fie pace pe Pământ/ Să fie pâine pe masă / Și toți ai casei acasă/ Să vină o blândă lumină și nu rachete-n grădină, doar vești frumoase să vină.”

Oamenii au purtat și pancarte pe care scria: „Pacea garantează viitorul omenirii” sau „Copiii lumii doresc pacea”. Potrivit presei locale din Brașov, la „Marșul Păcii” au participat aproximativ 50 de persoane. Anterior, Viorica Dăncilă a organizat astfel de plimbări și la Cluj sau Sibiu.

Laurențiu Dincă: „Ați văzut voi știrea, dar video mulți nu. Și merită.

„Să vină o blândă lumină și nu rachete-n grădină, doar vești frumoase să vină. Să fie pace, pace, pace pe pământ.”
Viorica prin centrul Brașovului”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brașovul are pepeni direct din Dăbuleni, cu ajutorul Primăriei. „O venit la copiii mei un domn și io întrebat dacă nu vor să vândă pepenii în Brașov”

Next Story

Brasov. George Scripcaru a fost achitat definitiv într-un dosar din 2016