Video Brasov. Și-a făcut praf bicicletele la Mall-ul AFI

Last Updated on iulie 1, 2022 Un gălățean, în vizită la Brașov, și-a făcut praf bicicletele la Mall-ul AFI.

Pasagerii maşinii voiau probabil, iniţial, să se plimbe cu bicicleta, dar au dat o raită şi pe la shopping cu maşina, uitând că au instalat bicicletele pe suportul de pe plafonul autoturismului, potrivit Biz Brasov.

Video Brasov. Și-a făcut praf bicicletele la Mall-ul AFI 1

Bicicletele au plecat, până la urmă, singure „la plimbare” de pe maşină când s-au izbit brusc de limitatorul de înălţime de la intrarea în parcare.

Incidentul a avut loc la mall-ul AFI din centrul civic al Braşovului, iar filmarea a fost publicată pe Facebook de către poliţistul braşovean Daniel Zontea, care le readuce aminte şoferilor biciclişti să conducă prudent, dar şi să pedaleze în siguranţă.

Camion blocat la Kaufland. Nu a calculat bine înălțimea și a rămas ‘’captiv’’

Un camion a rămas blocat în limitatorul de înălțime de la intrare în parcarea supermarketului Kaufland de pe drumul Botizului din Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, miercuri, 29 iunie, anunță portalsm.ro.

Șoferul camionului a vrut să intre în parcarea supermarketului, însă din grabă sau din neatenție a ignorat indicatorul care îl avertiza că nu are loc. Astfel, camionul a rămas ”captiv” în limitatorul de înălțime.

Previous Story

Foto Brașov. Incendiu puternic lângă Mall-ul Coresi

Next Story

Reacție Zoo Brașov, despre cămilele „neîngrijite” care nu ar primi apă