(Foto) Accident Brașov. 5 mașini și un tomberon lovite în Centrul Civic

Last Updated on iulie 19, 2022 Cinci autoturisme au fost lovite luni seara de un șofer în vârstă de 18 ani care conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Brașov.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale, fără victime, conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

(Foto) Accident Brașov. 5 mașini și un tomberon lovite în Centrul Civic 1 (Foto) Accident Brașov. 5 mașini și un tomberon lovite în Centrul Civic 2 (Foto) Accident Brașov. 5 mașini și un tomberon lovite în Centrul Civic 3
(Foto Info Trafic jud Brasov via mytex.ro)

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0“, a precizat sursa citată, potrivit Biz Brasov.

Potrivit unui martor, șoferul era însoțit de o fată și circula cu viteza mult peste limita legală, când a pierdut controlul mașinii, s-a învârtit și a lovit mașinile parcate și un tomberon, anunță  mytex.ro.

Previous Story

(Foto) Protest Făgăraș. Drumul spre Cincșor, blocat de peste 100 de oameni. ,,Drumul este foarte prost, ne rupem mașinile!”

Next Story

Accident Brașov. Șofer drogat și băut a intrat în plin în alt autoturism pe strada Carpaților. A uitat de curbă