Accident Brașov. Șofer drogat și băut a intrat în plin în alt autoturism pe strada Carpaților. A uitat de curbă

Last Updated on iulie 19, 2022 Un alt șofer drogat a fost prins în Brașov. Un timişean de 23 de ani este cercetat penal după ce, aflat la volan în stare de ebrietate şi după ce ar fi consumat cannabis, a intrat în coliziune cu o altă maşină în municipiul Braşov.

Conform IPJ Braşov, accidentul s-a produs marţi dimineaţă. Tânărul conducea un autoturism pe strada Carpaților, în zona talciocului, a intrat în coliziune cu un alt autovehicul ce se deplasa din sens opus, anunță Biz Brasov.

Accident Brașov. Șofer drogat și băut a intrat în plin în alt autoturism pe strada Carpaților. A uitat de curbă 1

În urma impactului a rezultat o victimă, care a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale de specialitate. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, în cazul tânărului, în vârstă de 23 ani, rezultatul a fost 0,61 mg/l alcool pur şi 0 în cazul celuilalt conducător auto.

Totodată, la testarea cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv la Cannabis pentru conducătorul auto în vârstă de 23 ani din judeţul Timiş. Acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei şi a prezenţei substanţei psihoactive în organism“, a precizat sursa citată, potrivit Observator Tv.

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. 5 mașini și un tomberon lovite în Centrul Civic

Next Story

Brașovenii invitați la fotbal! Primar: „Noul stadion din Sfântu Gheorghe va găzdui joi primul meci european!”