Bucureștenii care au lovit o tânără în centrul Brașovului rămân în arest. Decizia judecătorilor

Last Updated on iulie 1, 2022 Cei doi bucureșteni care în urmă cu o săptămână au bătut cu bestialitate o tânără de 33 de ani în centrul Brașovului, rămân în arest.

Judecătoria Brașov a decis să îi aresteze preventiv pentru 15 zile, dar indivizii au făcut contestație. Magistrații Tribunalului Brașov i-au considerat pericol public și au respins cererea lor, astfel că inculpații rămân în continuare în arest, informează brasov.net.

Bucureștenii care au lovit o tânără în centrul Brașovului rămân în arest. Decizia judecătorilor 1

„Respinge contestaţiile formulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov şi de către inculpaţii MIHAI CĂTĂLIN ŞTEFAN şi DUMITRESCU ALIN împotriva încheierii nr.89 din data de 26.06.2022 pronunţată în dosar penal nr. 13795/197/2022 al Judecătoriei Braşov,pe care o menţine.

În baza art.275 alin. 2,3,4 C. proc. pen., obligă contestatorii inculpaţi MIHAI CĂTĂLIN ŞTEFAN şi DUMITRESCU ALIN să plătească fiecare statului suma de câte 100 lei,restul cheltuielilor judiciare rămân în sarcina statului . Onorariul apărătorului din oficiu-avocat Lucaci Lucian în cuantum de câte 313 lei se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei şi rămâne în sarcina statului. Definitivă”, se arată în soluția instanței.

Doi bărbaţi din Bucureşti au fost arestaţi preventiv pentru infracţiuni de lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce au bătut o femeie pe o stradă din municipiul Braşov, iar imagini cu actele de violenţă au fost filmate şi postate online.

Incidentul a avut loc pe bulevardul Eroilor din municipiul Braşov, iar imagini in care se vede cum femeia este agresată au apărut în presa locală. În acest context, poliţia a anunţat iniţial că un bărbat în vârstă de 32 de ani din Bucureşti a fost reţinut.

Duminică, IPJ Braşov anunţă că, în cadrul anchetei, poliţiştii au stabilit că o a doua persoana ar fi participat la acţiunile violente, fiind vorba tot despre un bărbat din Capitală, informează adevarul.ro.

Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului, a publicat sâmbătă seară imagini video dure cu un bărbat de 32 de ani care a lovit o fată până când a lăsat-o inconștientă pe stradă.

Viceprimarul Brașovului spune că a ales să publice imaginile pentru că „trebuie să ne îngrozească astfel de lucuri pe cât mai mulți dintre noi. Altfel nu se va schimba nimic”.

„Un bărbat de 32 de ani lovește o fată în mijlocul Brașovului. De două ori. Într-un spațiu public, aproape de punctul zero al orașului. A doua lovitură o lasă inconștientă. Voi posta clipul din spațiul public, cel care m-a îngrozit, femeie și om fiind. Vă rog să-l urmăriți și dumneavoastră. Pentru că trebuie să ne îngrozească astfel de lucuri pe cât mai mulți dintre noi. Altfel nu se va schimba nimic.

Datorită poziției de demnitate publică, nu-mi voi permite să spun despre agresor decât atât: este evident că nu are părinți sau aceștia nu s-au ocupat de educația lui. Anturajul lui a fost capabil să-i explice că dând într-o femeie, îți primești măsura tuturor lucurilor ce pot fi măsurate la un bărbat, iar acea măsură este mică, infimă. De la caracter, la inteligență, la curaj și la vituțile pentru care un bărbat este considerat un bărbat.

Toate acestea sunt micșorate, anulate, în momentul în care fără a fi vorba de legitimă apărare în cazuri extreme, lovești o femeie. Acest specimen al rasei noastre nu este un bărbat, decât din cauza faptului că biologic poartă gonadele sexului opus nouă femeilor. Acțiunile sale denotă că nu este cu nimic mai mult decât un specimen irațional, un pericol pentru societate și care trebuie să primească o pedeapsă model pentru agresivitatea acțiunilor sale.

Până în acest moment am aflat următoarele: A fost depusă plângere la Secția 1 de poliție. Poliția Locală a pus la dispoziția Parchetului înregistrările video de pe camere. Individul a fost identificat și este în arestul preventiv pentru 24 de ore, la dispunerea acestei măsuri de către Inspectoratul Județean de Poliție. Continuă cercetările pentru „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, dosarul fiind instrumentat de Judecătoria Brașov.

Țin cu această ocazie să le reamintesc brașovenilor, dar mai ales celor care vin din exteriorul orașului, că orașul nostru va avea implementat în acest an un proiect cu 1000 de camere de luat vederi, in colaborare cu Poliția Locală și cea Națională, montate în zonele cu densitate mare a circulației, dar și în cele cu risc mare de infracționalitate.

Orice infractor care va produce o agresiune, furt, tâlhărie sau doamne ferește ceva mai grav, va fi foarte ușor identificat, arestat și pedepsit”, a transmis Flavia Boghiu.

Previous Story

Reacție Zoo Brașov, despre cămilele „neîngrijite” care nu ar primi apă

Next Story

Brașovul iubit de turiști. Aproape 410.000 de turişti au sosit în luna mai, locul doi, după Bucureşti