Brașov. Weekend plin cu evenimente: festival ecvestru, curse de alergare, concert de orgă, târg de produse locale, caravană folk, paradă cu motociclete de colecție

Multe evenimente în județul Brașov, în acest weekend. În orașul Brașov, sunt programate mai multe evenimente și concerte pentru toate gusturile, iar la poalele Cetății Râșnov, veți putea admira cei mai frumoși cai, la Festivalul Ecvestru. De asemenea, pentru iubitorii de cai putere, se desfășoară un festival pe două roți, transmite G4media.

La început de weekend, iubitorii de mișcare în aer liber pot îmbina utilul cu plăcutul. „Aleargă Tu pentru Ei” este evenimentul caritabil în cadrul căruia fiecare kilometru parcurs în alergare înseamnă 1 euro donat de sponsori către pacienții Hospice Casa Speranței. Sâmbătă, pe aleea de sub Tâmpa, sunt programate curse de la 1 km lungime la 20 km, iar dacă nu sunteți în Brașov, puteți alerga oriunde vă aflați. Detalii găsiți pe hospice.ro.

Brașov. Weekend plin cu evenimente: festival ecvestru, curse de alergare, concert de orgă, târg de produse locale, caravană folk, paradă cu motociclete de colecție 1

La Râșnov, de vineri și până duminică, se desfășoară Festivalul Ecvestru și zilele orașului. Pe lângă spectacolul pe care îl vor face caii, vor fi și o serie de concerte, dar și tradiţionala paradă. Sâmbătă, în prima parte a zilei, este programat concursul de frumusețe, iar seara, pe scenă vor urca Vunk și Ioana Ignat. Duminică, programul debutează cu „proba regină” a Festivalului Ecvestru – concursul de tracţiune, începând cu ora 12.00. Evenimentul se va încheia cu un recital de muzică populară.

Brașov. Weekend plin cu evenimente: festival ecvestru, curse de alergare, concert de orgă, târg de produse locale, caravană folk, paradă cu motociclete de colecție 2

Sâmbătă, în Brașov, este programat un concert de orgă la Biserica Neagră, o caravană Folk la Bastionul Țesătorilor, iar Opera Brașov deschide stagiunea estivală în Piața Sfântul Ioan, cu un concert de operetă.

Duminică, în majoritatea bisericilor fortificate din Țara Bârsei, răsună acorduri clasice în cadrul Festivalului de muzică Barcensis, iar pe tot parcursul weekendului, la Viscri, se desfășoară un târg de produse locale.

Împătimiții de motociclete de colecție sun așteptați în zona de agrement Tractorul unde RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA va desfășura FIVA World Motorcycle Event 2022, eveniment internațional care reunește peste 50 de colecționari de motociclete istorice din țară, dar și din străinătate. În cadrul evenimentului, vor putea fi întâlnite pe șoselele din județele Brașov, Prahova și Covasna motociclete fabricate între anii 1920-1980. Evenimentul se va încheia duminică seara în Piața Sfatului.

Iubitorii de motociclete istorice vor avea prilejul să admire bijuteriile pe două și trei roți Joi 15 iulie în Sinaia (Muzeul Peleș, 9.30-11.30), Vineri 16 iulie în Hărman (Biserica fortificată, 9.00-10.30) si Prejmer (Biserica fortificată, 17.00-18.00), Duminică 17 iulie în Bran (9.30-12.30) și Brașov (Piața Sfatului, 15.00-18.00), anunță Zile si Nopti.

Previous Story

(Video) O șoferiţă de 45 de ani din Braşov a ajuns la spital după ce a intrat în două maşini parcate și s-a răsturnat

Next Story

(Video) Brașov. Cum arată copacul SF care va fi “plantat” în centrul orașului. Costă 330.000 de lei și filtrează aerul ca 275 de arbori