Brașov. Tânăra mămică a 5 copii ucisă cu sânge rece de un individ care a beneficiat de recursul compensatoriu

Last Updated on iulie 10, 2022 Au apărut noi detalii privind oribila crimă din Brașov. Durere fără margini în familia Codruţei, tânăra din Braşov care a fost ucisă şi îngropată la marginea oraşului. Cinci copii au rămas fără mamă, iar rudele au nevoie de ajutor pentru înmormântare.

Principalul suspect este un bărbat recent ieşit din puşcărie şi care ar fi fost client al tinerei în vârstă de 34 de ani, aceasta din urmă fiind prostituată. Totul s-a întâmplat după ce femeia ar fi râs de el, iar acesta şi-a ieşit din fire şi a ucis-o.

Brașov. Tânăra mămică a 5 copii ucisă cu sânge rece de un individ care a beneficiat de recursul compensatoriu 1

Totul a început în noaptea de vineri spre sâmbătă (1-2 iulie 2022), la marginea oraşului Braşov, acolo unde tânăra, care ar fi practicat prostituţia, s-a întâlnit cu criminalul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Bod, anunță Antena 3.

Cei doi ar fi mers împreună într-o locaţie de pe strada Aron Pumnul din Braşov, în apropiere de DN 13, drumul care duce către comuna Bod. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, la un moment dat, tânăra ar fi râs de bărbat, iar acesta s-a enervat şi a sugrumat-o.

Criminalul este recidivist

Se pare că asasinul a fost surprins de camerele de supraveghere când căra cadavrul femeii cu un căruţ de butelii. Acesta a mers nouă kilometri de la locul crimei la locul în care a îngropat-o pe tânără.

Bărbatul este recidivist şi a fost condamnat la patru ani şi şase luni pentru o tâlhărie comisă în 2015, pedeapsă la care judecătorii i-au mai adăugat alţi doi ani pentru alte fapte comise cu violenţă. În 2019, criminalul a beneficiat de recursul compensatoriu şi a fost liberat condiţionat, cu un rest de 591 de zile de executat, anunță RTV.

În casa bărbatului, poliţiştii au găsit poşeta, geaca şi adidaşii Codruţei, astfel că acesta nu a mai putut nega faptul că a omorât-o pe tânără. La audieri, criminalul a explicat ce s-a întâmplat în noaptea crimei şi a mai spus că a omorât-o pe tânără din cauza unei „neînţelegeri”, scrie

Previous Story

Brașov. Tânăra de 34 de ani dispărută a fost găsită strangulată și îngropată lângă râul Bârsa. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. “A început să urle”. Un copil de 8 ani, la un pas de tragedie după ce gardul unui şantier a căzut peste el, aproape de Piața Sfatului