(Foto) Allen Coliban: Prima creșă de stat construită în Brașov în ultimii 12 ani a fost inaugurată luni!”

Last Updated on iulie 26, 2022 Prima creșă de stat construită în Brașov în ultimii 12 ani a fost inaugurată ieri. Capacitatea creșelor de stat din oraș a crescut astfel cu 80 de locuri.

„Prima creșă de stat construită în Brașov în ultimii 12 ani a fost inaugurată luni! Deschiderea ei a trenat nepermis de mult. Aș putea să intru în detaliile care au dus la această întârziere, care țin de furnizorul de gaz, reluarea procedurilor de licitație din cauza faptului că prima firmă declarată câștigătoare nu a realizat lucrarea. Este o lecție inclusiv pentru noi, cei din administrație, însă mesajul pe care vreau să-l transmit este următorul:

(Foto) Allen Coliban: Prima creșă de stat construită în Brașov în ultimii 12 ani a fost inaugurată luni!” 1

Capacitatea creșelor de stat din Brașov a crescut cu 80 de locuri. 80 de familii vor avea posiblitatea să-și aducă micuții aici, la creșa de pe Apollo inclusiv în luna august. Această nouă creșă este una modernă, cu dotări la standardele actuale, un spațiu cu adevărat primitor pentru copii.

(Foto) Allen Coliban: Prima creșă de stat construită în Brașov în ultimii 12 ani a fost inaugurată luni!” 2

În Brașov oferta în creșele de stat este mult depășită de cerere, iar acest lucru nu doar că este pe agenda administrației noastre, este o prioritate și facem ceva pentru a schimba acestă stare de fapt.

(Foto) Allen Coliban: Prima creșă de stat construită în Brașov în ultimii 12 ani a fost inaugurată luni!” 3

Astfel, în acest moment avem încă patru alte creșe în diverse faze de pregătire și trei noi grădinițe, pe care vom avea grijă să le inaugurăm în cel mai scurt timp posibil!”, a transmis primarul Allen Coliban.

(Foto) Allen Coliban: Prima creșă de stat construită în Brașov în ultimii 12 ani a fost inaugurată luni!” 4

Previous Story

Primarul Brașovului și-a abandonat mașina la Predeal și a fugit cu trenul la București pentru a negocia Spitalul Regional. „Dacă mergeți la București, folosiți trenul – este sigur, prietenos cu mediul, confortabil și predictibil”

Next Story

Situația apei potabile în Brașov. Restricții de 10% de la alimentarea cu apă din Barajul de pe Tărlung. Apă cu program pentru 4 localități din Brașov