Video Brașov. Trotinetist lovit de mașină pe „zebră”

Last Updated on iunie 29, 2022 Un bărbat a fost accidentat de un autoturism, zilele trecute, în timp ce traversa strada pe trotinetă, pe trecerea de pietoni de la capătul străzii Codrii Cosminului spre Bulevardul Griviței. Conducătorul trotinetei electrice nu a fost rănit grav. La fața locului s-a deplasat o ambulanță, dar bărbatul a refuzat transportul la spital, anunță brasov.net.

Poliţistul braşovean Daniel Zontea a publicat pe Facebook un scurt clip video (aici) care surprinde momentul impactului, pe care l-a editat pentru a arăta că „Realitatea se schimbă atunci când nu eşti erou de desene animate”.

Video Brașov. Trotinetist lovit de mașină pe „zebră” 1

Astfel, inițial, trotinetistul – care ar fi trebuit să traverseze strada pe lângă trotinetă, dar rulează pe ambele „zebre” – este prezentat ca în desenele animate, înconjurat de o „aură” care îl ferește de accident, episodul fiind intitulat „Cum te simți când ești cu trotineta pe trecere și crezi că ți-ai activat scutul de protecție”, potrivit mytex.ro.

Ulterior sunt rulate imaginile originale cu titlul „Cum ești în realitate”, iar în momentul impactului, reluat pentru efect, apare scris un „BANG”, scopul polițistului fiind de-a atrage atenția și de a face astfel puțină educație rutieră informală, după cum dezvăluie haștagurile folosite: #ConducetiPrudent, #DrumuriÎnSiguranță.

Un băiețel de 4 ani a murit după ce a fost lovit, pe trotinetă, de o mașină în Buftea

Scene șocante s-au petrecut joi seară pe o stradă din Buftea, în județul Ilfov. Un băiețel de patru ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce încerca să traverseze, pe trotinetă, strada. Ulterior, copilul a murit, anunță Stirile Pro Tv.

Șoferul a fugit de la locul faptei, însă mai târziu a mers la secția de poliție și a mărturisit ce a făcut.

Impactul a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Copilul era cu mama lui pe stradă când a avut loc accidentul. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum băiețelul se plimbă cu trotineta pe mijlocul drumului.

Când vede mașina care se îndreaptă spre cel mic, începe să strige cu disperare să se întoarcă pe trotuar, însă nu ascultă și traversează strada. O clipă mai târziu, este lovit în plin de autoturism.

Previous Story

Prinși în flagrant. Doi braşoveni au furat combustibil din mai multe maşini parcate

Next Story

ISU Brașov face angajări. Caută 79 de oameni