Prinși în flagrant. Doi braşoveni au furat combustibil din mai multe maşini parcate

Last Updated on iunie 29, 2022 Polițiștii anunță că au prins în flagrant doi indivizi, din Brașov și Hălchiu, în timp ce furau combustibil din mai multe mașini parcate în Făgăraș.

Cei doi, potrivit oamenilor legii, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Prinși în flagrant. Doi braşoveni au furat combustibil din mai multe maşini parcate 1

Făptașii au operat în perioada 30/31 mai – 14/15 iunie și ar fi sustras combustibil din mai multe autovehicule parcate în Făgăraș. Oamenii legii ,,au intrat pe fir” și i-au prins în flagrant.

,,În continuarea cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul, în vârstă de 33 ani, ar fi condus un autovehicul, cu care s-ar fi deplasat la și de la locul faptelor anterior precizate, deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Din materialul probator administrat în cauză, în sarcina bărbatului, în vârstă de 33 ani, s-a reținut săvârșirea infracțiunilor de „furt calificat”, în formă continuată (8 acte materiale) și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, în formă continuată (5 acte materiale), iar în sarcina tânărului, în vârstă de 23 ani, săvârșirea infracțiunii de „furt calificat”, în formă continuată (3 acte materiale).

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar la data de 28 iunie 2022, Parchetul de pe lângă Judecătoria Făgăraș a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a transmis comisar de poliție Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al IPJ Brașov, potrivit salutfagaras.ro.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit pentru administrarea întregului probatoriu, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor, potrivit brasov.net.

Previous Story

O femeie din Brașov a murit fulgerător în Italia, după ce a fost lovită de oglinda unei dube

Next Story

Video Brașov. Trotinetist lovit de mașină pe „zebră”