Gina Pistol: „Am fost in Brasov, am fost la piscină, la spa, foarte frumos. Veniți la munte și în cursul săptămânii dacă aveți timp. Este ideal pentru cei care au copii”

Last Updated on iunie 24, 2022 Smiley și Gina Pistol se bucură de o frumoasă și relaxantă vacanță la munte, alături de fiica lor, micuța Josephine. Au ales să meargă acolo în cursul săptămânii pentru că erau siguri că nu va fi aglomerat, așa cum este în weekend.

“Suntem de 3 zile la munte, vremea a fost superbă. Astazi au fost 20 de grade, a fost puțin mai răcoare decât ieri. Este foarte gol. Nu ne-am plictisit deloc.

Gina Pistol: „Am fost in Brasov, am fost la piscină, la spa, foarte frumos. Veniți la munte și în cursul săptămânii dacă aveți timp. Este ideal pentru cei care au copii” 1

Am fost in Brasov, am fost la piscină, la spa, foarte frumos. Veniți la munte și în cursul săptămânii dacă aveți timp. Este ideal pentru cei care au copii. M-am simțit foarte bine, mai am două zile de stat.”, a spus Gina Pistol, citată de spynews.ro.

Stațiunea din România preferată de Smiley și Gina Pistol: “E liniște!”

Chiar dacă mai multe persoane din showbiz aleg să petreacă pe litoral în această perioadă, Smiley și Gina Pistol au decis să meargă la munte, mai exact în Poiana Brașov.

‘Petrecem câteva zile la munte. Este liniște, răcoare și puțini turiști. Perfect!”, a scris Gina Pistol

Dacă vrei să te relaxezi pentru câteva zile într-o zonă montană și liniștită, noi îți prezentăm prețurile de cazare în Poiana Brașov. Smiley și Gina Pistol au ales un hotel de patru stele, iar prețul pentru o singură noapte ajunge la 600 de lei.

Dacă vrei să te cazezi la alte hoteluri din zonă, prețul poate varia între 300-600 de lei pe noapte în funcție de hotelul pe care îl alegi. Prețul pentru o singură noapte la un hotel de trei stele poate fi între 200 și 300 de lei.

Smiley, un tată implicat în creșterea fetiței

În urmă cu ceva timp, în cadrul unei emisiuni, Smiley a mărturisit că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața lui, iar micuța sa îi umple sufletul de bucurie.

”Doarme cu noi. Seamănă cu amândoi, dacă zâmbește seamănă cu mine, însă dacă râde seamănă cu Gina. La privire tot cu mine. Noi am și călătorit mult cu ea, am fost în 4-5 țări cu ea.

E un copil foarte cuminte. Ne uităm pe poze cu animale, îi povestesc, îi citesc povești, ne jucăm. Îi place să-i cânt și îmi știe toate piesele. Cel mai emoționant moment a fost înainte să se nască, am plâns amândoi în camera ei, a fost un moment al noastru. I-am făcut o filmare pe care vrem să i-o dăm la 18 ani, chiar înanite de a merge la maternitate.

Momentele mele de glorie sunt când stă cu mine, în loc să stea cu Gina, că ea este foarte atașată de maică-sa. Sunt în cel mai bun al vieții mele de până acum.”, a declarat Smiley în cadrul unei emisiuni TV.

Previous Story

Dan Alexa este noul antrenor de la FC Brasov!

Next Story

(Video) Imagini Șocante în centrul Brașovului! Tânără făcută KO de un bărbat, chiar în fața primăriei, sub ochii trecătorilor