Dan Alexa este noul antrenor de la FC Brasov!

Last Updated on iunie 24, 2022 Dan Alexa și-a dat acordul și va semna cu FC Brașov, formație care a evoluat în play-out-ul ligii secunde în sezonul precedent. Prima opțiune a brașovenilor a fost Cristi Pustai, însă antrenorul a decis să continue la FC Buzău.

Dan Alexa îi va lua locul Călin Moldovan, tehnician care a reușit să o salveze pe FC Brașov de la retrogradarea în Liga a 3-a, după ce a câștigat barajul cu Politehnica Timișoara, cu scorul de 3-1 la general, informează digisport.ro.

Dan Alexa este noul antrenor de la FC Brasov! 1

”Am avut de ales între Alexa și Suciu. A fost o alegere dificilă, pentru că ambii sunt antrenori buni. Mergem pe mâna lui Alexa”, a declarat noul președinte al FC Brașov, Marin Mitran.

Din stafful lui Alexa vor face parte Ștefan Grigorie, pe care l-a avut antrenor secund și la CSM Reșița, Cătălin Voicu, ca preparator fizic, și Andrei Șanta, ca antrenor cu portarii.

Până la vârsta de 42 de ani, Dan Alexa a antrenat mai multe formații din fotbalul românesc. ACS Poli Timișoara, Rapid, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Astra Giurgiu, ASU Poli Timișoara și CSM Reșița sunt formațiile pe la care fostul mijlocaș a trecut din 2014 și până în prezent.

FC Brașov, echipă care s-a menținut în Liga 2 in extremis, în urma unui baraj cu Poli Timișoara, s-a reunit ieri, 22 iunie, cu un lot de 20 de jucători și sub conducerea directorului tehnic Adrian Szabo, ajutat de Rareș Forika, Cătălin Voicu si Andrei Santa, scrie liga2.ro.

În aceeași zi, Marin Mitran s-a prezentat singur drept noul președinte al FC Brașov.

Ieri, Valentin Suciu părea să-i fi luat fața lui Dan Alexa în alegerea noului antrenor al echipei de sub Tâmpa.

Antrenorul cu care FC Brașov a încheiat sezonul 2021-2022 de Liga 2, Călin Moldovan, a fost lăsat liber de contract, după ce i-a expirat înțelegerea cu clubul.

Previous Story

Video Brașov. Un cal a fost adus la o petrecere, într-un cămin cultural

Next Story

Gina Pistol: „Am fost in Brasov, am fost la piscină, la spa, foarte frumos. Veniți la munte și în cursul săptămânii dacă aveți timp. Este ideal pentru cei care au copii”