Brașov. Reacție rapidă. RATBV retrage din circulație toate cele 60 de autobuze electrice SOR 

Last Updated on iunie 23, 2022 Transportul public va fi perturbat în Brașov după ce conducerea RATBV a decis ca toate autobuzele electrice să fie retrase din circulație. Toate cele 60 de vehicule electrice ale SOR vor fi retrase temporar din circulație, din motive de siguranță, anunță brasov.net. Se speculează că aceste autobuze electrice nu prea funcționează în zilele foarte călduroase.

RATBV a inițiat astăzi o cercetare tehnică amănunțită a cauzelor producerii incidentului, solicitând prezența de mâine la Brașov a reprezentanților firmei producătoare a autobuzului, precum și pe cei ai firmei ce au produs acumulatorii. Până la finalizarea verificărilor toate autobuzele electrice SOR vor rămâne în garajele RATBV.

Brașov. Reacție rapidă. RATBV retrage din circulație toate cele 60 de autobuze electrice SOR  1

Oprirea din circulație a celor 60 de autobuze electrice va produce unele dereglări ale programului de circulație, societatea noastră depunând toate eforturile pentru ca în zilele următoare să realizeze cât mai fidel planul de circulație afișat în stații.

Cu toate acestea, pentru mâine, 24 iunie 2022, este preconizată absența câte unei mașini pe liniile: 4, 5, 6, 17, 21, 22, 23, 25, 28, 34, 35, 36 și 50. Menționăm că programul de circulație din zilele de sâmbătă și duminică nu va fi afectat”, au declarat reprezentanții RATBV SA.

În jurul orei 13.30, unul dintre autobuzele electrice marca SOR care circula pe linia 34 a luat foc. Incidentul a fost sesizat de către unul dintre călători, după ce în interiorul autobuzului a fost simțit miros de fum, după cum au precizat reprezentanții RATBV. În momentul respectiv, șoferul a oprit mașina și toți călătorii au fost evacuați, astfel că nu s-a produs nici un incident, anunță Biz Brasov.

Gruia Hilohi: „Aşa cum era de aşteptat şi cum se întâmplă continuu în întreaga lume, un autobuz electric braşovean a luat foc azi, inaugurând şirul de astfel de evenimente pe meleagurile noastre. Autobuzul cu nr. de parc 2112 (nr. înm. BV-19GRZ), circulând pe linia 34, a luat foc în traseu, pe Str. Hărmanului spre Kogălniceanu. Nimic deosebit, circulaţi!”

Un autobuz electric a luat foc după o explozie a bateriei la Paris. La Brașov am fost norocoși.

Previous Story

Brașov. Un autobuz electric a luat foc în trafic. „Toți călătorii care erau în autobuz s-au autoevacuat”

Next Story

Brașov. Femeie lovită de tren în zona Cimitirului de la Micșunica. Soțul femeii nu și-a recunoscut soția. „Atât de lovită era”