Brașov. Femeie lovită de tren în zona Cimitirului de la Micșunica. Soțul femeii nu și-a recunoscut soția. „Atât de lovită era”

Last Updated on iunie 24, 2022 O femeie a murit, joi seara, după ce a fost lovită de un tren, la intrarea în Gara Brașov, în zona Cimitirului de la Micșunica.

La data de 23 iunie 2022, în jurul orei 20.10, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un tren, ce circula pe relația București-Budapesta, la intrarea în stația CF Brașov Călători ar fi surprins și accidentat o persoană de sex feminin.

Brașov. Femeie lovită de tren în zona Cimitirului de la Micșunica. Soțul femeii nu și-a recunoscut soția. „Atât de lovită era” 1

Cadrele medicale sosite la fața locului au constatat faptul că persoana în cauză prezintă leziuni incompatibile cu viața.

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului feroviar”, anunță polițiștii, potrivit brasovtv.com.

Unul dintre martori a povestit pentru BizBrașov că la locul accidentului a fost chemat și soțul femeii, dar acesta nu și-a recunoscut soția. „Atât de lovită era”, a povestit martorul.

Polițiștii speră acum ca cineva să recunoască victima la morga de la Serviciul Județean de Medicină Legală.

Previous Story

Brașov. Reacție rapidă. RATBV retrage din circulație toate cele 60 de autobuze electrice SOR 

Next Story

Video Brașov. Un cal a fost adus la o petrecere, într-un cămin cultural