Video Brașov. Bloc în flăcări. 50 de persoane evacuate de urgență de pompieri

Last Updated on mai 20, 2022 Momente de panică pentru locuitorii unui bloc din Brașov.

Peste 50 de persoane s-au autoevacuat sau au fost evacuate de echipajele de intervenţie ale ISU Braşov prezente, vineri seara, la locul unui incendiu ce a izbucnit într-un imobil din municipiul Braşov, anunță ziare.com.

Video Brașov. Bloc în flăcări. 50 de persoane evacuate de urgență de pompieri 1

Un incendiu violent a izbucnit, vineri, la un apartament dintr-un bloc din municipiul Braşov, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale, inclusiv pentru salvare la înălţime. Peste 50 de persoane au ieşit din imobil sau au fost evacuate de forţele de intervenţie, iar mai mulţi adulţi şi copii sunt evaluaţi medical.

Un incendiu a izbucnit la un apartament de bloc de pe strada 13 Decembrie din Braşov, manifestându-se cu flăcări violente. Acolo s-au deplasat, iniţial, 3 autospeciale cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj SMURD, ulterior forţele fiind suplimentate cu încă 2 autospeciale de salvare la înălţime şi 3 autospeciale cu apa şi spumă.

“40 persoane s-au autoevacuat, iar 12 persoane au fost evacuate de către echipajele de intervenţie. Mai multe persoane, adulţi şi copii, sunt evaluate medical de către medici şi paramedici”, a transmis ISU Braşov, potrivit Adevarul.

Vezi aici Video:

Previous Story

Video Brașov. Așa arată ambulanţa care are la bord 758.000 de km

Next Story

Accident Brașov. Două persoane rănite, ambulanță lovită în giratoriul de la Trei alimentare